PR CUAET
-
Доброго дня! У мене запитання, чи необхідно десь окремо створювати заявку на зацікавленість OINP щоб могти отримати номінацію від провінції, якщо у мене є профіль в Express Entry та я вказала в формі Онтаріо як провінцію де я зацікавлена жити? (зараз номінації не маю)
-
* подивіться уточнення під номером 13
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2025-2027.html
-
Ні, поки що лише в Україні і органах ДП документ в Європі
-
До кінця паспорта не довше
-
Подскажите пожалуйста, а можно отправить дополнительно лицензию? я провтыкала этот момент😭
-
Я писала на гарячу лінію урядового контактного центру і мені відповіли, що якщо є статус «порушення військового обліку» тоді аби отримати консульські послуги треба спершу усунути цей статус, звернувшись до тцк або зателефонувати на гарячу лінії мінооборони
-
Може добрий знак. Я вчора отримала таку відповідь🫣Не розумію до чого це.
-
Хтось може скинути офіційну інформацію про "квоти"? Не з сайта новин а з сайта імміграції? По нашій програмі немає квот і не було
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи потрібно свідоцтво про народження для федерального етапу ЕЕ?
-
Ні. Я написав вище до кого це відноситься. В нас не було cap, як він може з'явитись після подачі і закриття програми
-
Доброго дня! Чи працює консульство в Оттаві 17 лютого (понеділок, Family day). Потрібно забрати паспорт. Дякую.
-
Я так розумію термін розгляду заявки від 6 до 12 місяців для Skilled worker. Чого вони тягнуть😱
-
canada’s response to the situation in ukraine якраз і є наша пр програма
-
А коли ви подались і під яким ноком?
-
Анастасія, скажіть, будь-ласка, а з статусом в Резерві+ : "Потребує уточнення " Едмонтон прийме на продовження паспорта?
-
Причому тут Ukrainian family reunifition? Тут по тим хто подавався через гуманітарне напряму з України. Немає ні слова про нашу програму. Якщо нас розглядає відділ гуманітарний це не означає що це до нас відноситься. Хіба що у вас ще є офіційні дані по нашій програмі
-
Вам потрібно зробити або продовжити дитині паспорт,і в любий момент (не обовʼязково до 31 березня 2025 року)подати на VR на основі батьків WP
-
1 лютого буде 1 рік з моменту моєї подачі. Номер присвоїли в квітні. На всі мої листи скидають стандартні відповіді, такі ж як над цим повідомленням.
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
388571/433027
5 minutes ago