PR CUAET
-
А у вас есть ссылка? Или подскажите пожалуйста как отправить дополнительно файл?
-
Саме по нашій програмі лімітів що до заявок не було і немає але є ліміти на видачу пр що року по гуманітарним обставинам і виносять вони десь 8-10 тис і наша програма туди входить. Міністр не раз це вже підкреслив . Тобто розглядати будуть 2+ років деякім у звʼязку з щорічним лімітом видачі пр
-
Якщо Ви найдете офіційне підтвердження що наша программа іде поза квотами - то заощадите багато нерових клітин всім участникам группи!) будемо вдячні
-
До якого стріму, на вашу думку, відноситься наша програма?
-
Скоріш за все правда. Приблизно 3000 з них підуть на AOS, решта на інші стріми.
-
Теоретично, Не було квоти «обмеження в кількості аплікацій» А річні квоти по всім програмам ніхто не відміняв
-
мені консультант сказав, що я не можу йти на підвищення навіть в рамках свого НОК. Так і чекаю з червня
-
зрозуміло! Ну я все одно свої шанси спробую, іншого виходу немає. Звернутись в тцк за місцем проживання у Ванкувері не дуже вийде :)
-
Читайте мої повідомлення місячної давнини - про довідку...
-
Расскажите нам
-
Напишіть як отримаєте. Скоро все отримаєте. Як часто ви їм писали?
-
Я подалася 27 липня і нажаль тоже чекаю....
-
Ну я мав на увазі від 2 і більше ахах на скік більше невідомо
-
Тому ще раз наголошую що потрібно просити ваших родичів з pr/citizenship регеструватися з ліберальної партією і голосувати у партійних виборах.
-
Я розумію, що це різний рівень проблем - до АІР та після 🙈 Або краще сказати, рівень спокою ☺️ Але ще не все, як виявилося
-
Мені щойно адвокат відписав, що по зп я можу отримати підвищення, до речі. Решту змінювати не можна
-
Мені здається що є можливість більш позитивного варіанту у випадку якщо Freeland стане прем'єром і за 6 місяців щось по цій програмі зробить
-
Так а як тоді роздрукувати екопр?
-
не лякайте людей)
-
Як можна знайти офіційне підтвердження тому чого немає? Я тому і попросив офіційне підтвердження де є прописані ліміти конкретно по нашій програмі. This includes some Ukrainian programs не значить що це до нас відноситься. Це може відноситись до гуманітарних кейсів напряму. Вони по нашій програмі взагалі не подають інформації, типу ждіть а там як зможемо так зробимо. Заставити їх швидше працювати ми не зможемо. Краще б всім хоча б AOR видали.. оце треба просити як в новини пишемо
12 Jan 2024, 17:45
388603/425489
4 minutes ago