PR CUAET
-
Це якщо regular case. Якщо ж comprehensive check то там немає верхніх планок очікування судячи зі всього
-
Дякую!
-
Как показала практика - ничем. Я только что получил. Один и тот же документ, только за 5 баксов 😁
-
Дивно. ЕЕ дуже швидка зазвичай
-
Просто друкуєте Прізвище Ім'я (англійською).
-
Ні, все швидко відбувається. Рандомно і швидко. Ось вже 6й місяць
-
Это выходит примерно 11человек на место по АОС
-
Create a new request
-
На рік, здається. Я ніде офіційну інфо не знайшла. Лише зі слів знаю, що таке можливо. Знаю людей уже з АІР, ми всі за порадами наших консультантів подаємось до 31 березня, бо це надійніше.
-
Была выборка, но с минимальным 50
-
Після АІП КУАЕТ ні до чого, отримаєте bridge WP коли завгодно
-
Привіт всім! Минуло майже три місяці від Portal2. Хто ще такий самий ждун? Щось довго 😔
-
Ви якось підганяли по параметрам, які там вказані?
-
Поділіться досвідом, якщо ворк перміт expire в травні 2025, але подалася на новий- А інтервʼю в березні 2025, тобто на момент інтервʼю нового ворк перміту не буде, лише стандартний лист ircc - чи вплине це на результат?
-
Доброго дня, ми хлопцем вказували один одного як common law партнери у деклараціях за минулий рік, тепер подаємлся на PR і ці декларації є одним із підтвердження нашого common law статусу але виникла проблема, не можу знайти де б відображатися наші імена в деклараціях один одного. Чи може хтось пояснити яким чином можна знайти цю інформацію?
-
Заходите на сайт id.e-consul.gov.ua/ Там реєструватися через дія підпис, Далі обираєте ,, записатись на візит,, і там обираєте країну, консульство а далі місце і час... Найкраще робити о 00.00 за Київським часом, бо слоти дуже швидко розбирають...
-
Ви оплачували?
-
Скажіть, будь ласка цю форму можна завантажити зі свого кабінету?
-
В нас 14 квітня
-
На першій сторінці Т 1 трохи нижче Your spouse or common law partner information
12 Jan 2024, 17:45
388649/434463
39 minutes ago