PR CUAET
-
І що будемо робити? Ви кудись писали, дзвонили?
-
якщо задуже довго там можна з мандамусом возитись
-
Ні. Але вам повинен надіслати був бухгалтер коли ви подавали звіт минулого року або папер дати
-
Аналогічно 🙃
-
Я з Галіфаксу
-
так
-
В Неаполь
-
Мені вже погано. Я просто в захваті. І це була заявлена найкраща і найбистріша програма. Я теж чекаю. Якщо протягнуть, то буде 1,5 роки з моменту початку процесу.
-
І ніяких нарікань по мені не було. 8 місяців з аор про мене зовсім не згадували. Я писала, дзвонила мільйони разів. Все норм і чекайте тільки чула
-
Можно в банке, можно на почте. Говорите, что вам нужно сделать Money order, сумму и в какое консульство платеж. Чек берете с собой. Все.
-
Хочу вас огорчити. У мене порушені строки розгляду давно. І я їм писала багато разів і скаржилася на це. Офіційна відповідь, що це для найкращого розгляду справи. Порушили дуже на більше. У мене строк розгляду вийшов у вересні.
-
Дякую! Шкода, що не кажуть, наскільки перміт. Добре, якщо до фінального рішення.
-
Розгляд заявки закінчується фінальним рішенням. Портали і екопр - це вже етап лендінгу і не входить в терміни розгляду заявки.
-
Є термін розгляду заявки
-
коли люди їм дзвонили, то їм казали, що термінів на отримання е-копр немає. Тому просто чекати
-
А ви на інший нок міняли? Можна вам в приватні написати?
-
Просто цікаво : за 9 років Н&С був єдиний варіант?
-
Якщо ви йшли по старим умовам без декларації коли отримали номінацію, то не потрібно. Мене інспектор не просив про декларацію, хоча я питала.
-
Добрий день, цікавить офіційна, не селф емплойд, робота на констракшені для чоловіка, але як друга робота, в будні дні доступність від 4 p.m., в вихідні весь день, 30 год (фул тайм) чи буває таке?
-
ну час що так, що так... але бажаю набратись терпіння😣
12 Jan 2024, 17:45
388691/434758
3 minutes ago