PR CUAET
-
я слідкую за групою квітневих апплікейшенів, ще до вівторка Екорпи сипались, вони закрили десь з П1 до 10 жовтня, а з середи повна тиша, ні одного. Ще досі не отримали з 11 жовтня багато хто
-
Якщо по Куает пишіть 3 роки
-
Bank draft раніше приймали, і має підійти. Але оскільки в інструкції прямо не вказан, краще уточнити у консульстві.
-
У мене і те тягли і це тягнуть. Думали може тут повезе
-
Моя мала має ід картку, то вона брала ще документ ,,про реєстрацію,, ... а якщо старого зразку ,,книжечка -паспорт,, то не знаю чи потрібно... там же є штамп з місцем проживання
-
Хтось знає, чи вже прийшла диппошта до Оттави?
-
Треба скролити в самий низ, там має бути віконечко «download». Зараз скину вам скріншот в особисті.
-
ну це скільки у вас балів з інформації, що ви вказали у анкеті
-
от якраз вчора про це говорили: Нотатки із зустрічі з міністром імміграції Марком Міллером. Вінніпег, 16 січня, 2025. Сьогодні у Вінніпезі відбулася важлива зустріч із міністром імміграції Канади Марком Міллером, де обговорювалися актуальні питання, що хвилюють українців, які прибули до Канади через війну. У заході взяли участь представники місцевого відділення Конгресу Українців Канади у Манітобі, волонтери, а також депутат Федерального парламенту Kevin Lamoureux, відповідальний за імміграційну політику. На зустрічі також обговорювалася програма Reunification Family for Ukrainians, яка діяла з жовтня 2023 по жовтень 2024 року. Згідно з даними CBC, за цією програмою було подано 23 тисячі заявок, але на сьогодні розглянуто лише 357. Міністр зазначив, що йому потрібно верифікувати ці дані, але наголосив, що програма родинного возз’єднання залишається в рамках Humanitarian and Compassionate (H&C) з певними обмеженнями та лімітами. Він додав, що отримання постійного резидентства за цією програмою може зайняти до не один рік і немає гарантії, що всі аплікації будуть погоджені. Нагадаємо, що ліміт по H&C на 2025 рік встановлений всього 8000 постійних резидентів на всю Канаду.
-
так
-
ні, люди подалися в квітні, отримали Портал 1-2 в жовтні-грудні, і чекабть на екопр. З цієї групи всі отримали екопр, у кого портал 1 був в кінці вересня - 10 жовтня, а далі все стало. Але в цій групі багато і тих, хто чекає на ФД досі
-
це на EOI?
-
Вітаю, а що ці поінтси означають?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. У дітей вкінці квітня закінчується термін дії паспорту, будемо їхати в Едмонтон продовжувати. Чи можна з продовженим паспортом потім виїжджати з Канади і повертатися?
-
Доброго дня. Скиньте будь ласочка , хто має посилання на серпневу групу в what’s app. Ми все ще чекаємо AOR😞
-
Не зрозуміла. Люди чекають на екопр з квітня після порталу 2?
-
Я також так. І тиша.
-
Іншу - Судан та Афганістан
-
Я кажу про федеральний етап тільки. Ендорсмент з підготовкою то ще три місяці
-
я вам вище скинула посилання, хоча б перейдіть подивіться
12 Jan 2024, 17:45
388769/445555
43 minutes ago