PR CUAET
-
Недавно поехали и нашли работу?
-
Підскажіть будь ласка який термін виготовлення і через який термін документ можна забрати в Оттаві ? Будь ласка хто вже забирав напишіть . Якщо заказати доставку з України, це бистріше на багато ? і документ приходить на посольство чи можна зробити доставку на адресу домашню ?
-
-
Дякую за інфо 🫠 За 14 місяців розглянуто було 357 заявок. Це грубо аж 25 людей за місяць. Розумію, що гуманітарні не в пріоритеті, але щоб настільки. Дарма я буксую, люблю Канаду, але скільки тут все займає часу мені сказали ще коли приїхала у 2022
-
На сайтах іміграційних адвокатських компаній неодноразово зустрічав інформацію, що BOWP видається на термін до 24 місяців із можливістю пролонгації до 12 місяців. Передбачається, що за цей час рішення буде винесено. Але, звичайно, CUAET OWP краще. Хоча б мінус головний біль щодо медицини, якщо немає відповідності загальним вимогам.
-
1. В анкеті, здається, пишеться номер UCI. Саме він є Вашим ідентифікатором для офіцера, а не паспорт. 2. Цього точно не скажу, але для мене логічніше спочатку отримати легальний статус, тобто перміт, а потім вже візу на його підставі. Бо інакше підстави для вази - це попередній перміт. Але можу помилятися
-
Доброго дня, Підкажіть, чи правильно я розумію, що подовжувати дитині Visitor Record треба на базі свого подовженого Ворк Перміту. Тобно з початку подаємося мі дорослі на подовження ВП а тільки як отримуємо нові ВП подаємо заявку для подовження Visitor Record для дитини? Просто подача до 31го березня, сумніваюся що вони встигнуть обробити наші заявки, чи дитині подавати на продовження Visitor Record можна і пізніше?
-
Під скажіть будь ласка фото роблять на місті чи треба мати з собою ? І на який рахунок треба оплачувати гроші за паспорт ? Дякую дуже
-
1. Якщо є підстави, можна запросити reconsideration (це зразу після відмови) 2. Після відмови, у вас буде 90 днів на відновлення статусу, не факт що його можна буде відновити 3. Якщо дійсний паспорт, можливо будуть підстави на TRP (Це не легка аплікація, щось схоже на міні гуманітарну аплкацію) 4. На рахунок України зараз дійсний ADR, поки він дійсний вам не мають депортувати (але можуть якщо кріміналіті..._)