PR CUAET
-
1. В анкеті, здається, пишеться номер UCI. Саме він є Вашим ідентифікатором для офіцера, а не паспорт. 2. Цього точно не скажу, але для мене логічніше спочатку отримати легальний статус, тобто перміт, а потім вже візу на його підставі. Бо інакше підстави для вази - це попередній перміт. Але можу помилятися
-
Доброго дня, Підкажіть, чи правильно я розумію, що подовжувати дитині Visitor Record треба на базі свого подовженого Ворк Перміту. Тобно з початку подаємося мі дорослі на подовження ВП а тільки як отримуємо нові ВП подаємо заявку для подовження Visitor Record для дитини? Просто подача до 31го березня, сумніваюся що вони встигнуть обробити наші заявки, чи дитині подавати на продовження Visitor Record можна і пізніше?
-
Під скажіть будь ласка фото роблять на місті чи треба мати з собою ? І на який рахунок треба оплачувати гроші за паспорт ? Дякую дуже
-
1. Якщо є підстави, можна запросити reconsideration (це зразу після відмови) 2. Після відмови, у вас буде 90 днів на відновлення статусу, не факт що його можна буде відновити 3. Якщо дійсний паспорт, можливо будуть підстави на TRP (Це не легка аплікація, щось схоже на міні гуманітарну аплкацію) 4. На рахунок України зараз дійсний ADR, поки він дійсний вам не мають депортувати (але можуть якщо кріміналіті..._)
-
Дякую
-
Паспорт виготовили за 10 днів, але вже два місяці чекаю на доставку через консульство - додатково доставку не замовляла