PR CUAET
-
Під скажіть будь ласка фото роблять на місті чи треба мати з собою ? І на який рахунок треба оплачувати гроші за паспорт ? Дякую дуже
-
1. Якщо є підстави, можна запросити reconsideration (це зразу після відмови) 2. Після відмови, у вас буде 90 днів на відновлення статусу, не факт що його можна буде відновити 3. Якщо дійсний паспорт, можливо будуть підстави на TRP (Це не легка аплікація, щось схоже на міні гуманітарну аплкацію) 4. На рахунок України зараз дійсний ADR, поки він дійсний вам не мають депортувати (але можуть якщо кріміналіті..._)
-
Дякую
-
Паспорт виготовили за 10 днів, але вже два місяці чекаю на доставку через консульство - додатково доставку не замовляла
-
Я йшла на Атлантику тільки по одній умові, було написано 6 місяців федеральний етап з моменту відправки. Тобто я повинна була отримати рік тому. Але з 2024 року, коли я вже подала, вони виправили на 7 місяців. Але все рівно арифметика не виходить. Я могла піти по іншій програмі ще на початку 2023 у лютому, але строки Атлантики мене надихнули. Дура. Це я про себе, якщо що
-
Привіт усім,на який термін продовжують паспорт, Усім гарного дня
-
В большинстве стран существуют требования, чтобы срок действия паспорта на момент посадки на рейс оставался как минимум 6 месяцев. Однако, каждая авиакомпания и страна могут иметь свои правила. Рекомендуется заранее проверить требования к паспорту на сайте авиакомпании и в консульстве страны назначения. Если срок действия вашего паспорта меньше 6 месяцев, возможно, вам нужно будет его обновить, чтобы избежать отказа в посадке. Я бы не рисковала!!!