PR CUAET
-
ну мне дали эти 10 балов, они же автоматически это как то высчитали
-
Я йшла на Атлантику тільки по одній умові, було написано 6 місяців федеральний етап з моменту відправки. Тобто я повинна була отримати рік тому. Але з 2024 року, коли я вже подала, вони виправили на 7 місяців. Але все рівно арифметика не виходить. Я могла піти по іншій програмі ще на початку 2023 у лютому, але строки Атлантики мене надихнули. Дура. Це я про себе, якщо що
-
Привіт усім,на який термін продовжують паспорт, Усім гарного дня
-
Дуже дякую🙏🏻
-
Як у них там написано, так і відбувається.
-
я читала всі ці сайти, мені цікаво досвід людей які через все це пройшли
-
В большинстве стран существуют требования, чтобы срок действия паспорта на момент посадки на рейс оставался как минимум 6 месяцев. Однако, каждая авиакомпания и страна могут иметь свои правила. Рекомендуется заранее проверить требования к паспорту на сайте авиакомпании и в консульстве страны назначения. Если срок действия вашего паспорта меньше 6 месяцев, возможно, вам нужно будет его обновить, чтобы избежать отказа в посадке. Я бы не рисковала!!!
-
Щоб люди почитали на сайті, якщо потім після того, як почитали, не зрозуміли, питати в чаті.
-
Підкажіть будь-ласка, чи це нормально що досі не виготовлений паспорт.Просто бачу що в деяких людей за день чи декілька днів уже виготовлений, а в мене на обох дітей нічого.
-
В банку так і говорити мані ордер вони знають ? Чи нужна якийсь рахунок ?? Дякую
-
1-888-242-2100 (потім 3-2-0 для з'єднання з оператором)
-
Ага. Схоже програма склеіла ласти((( щасливчикам щось перепало в 22-23 р
-
а навіщо тоді цей чат треба? якщо все можна на сайті знайти😁
-
www.alberta.ca/how-to-apply-to-aaip-worker-streams
-
Так. Можете почитати повний гайд що і як також у них на сайті.
-
Торонто фото для всіх 10 на 15. Оплата Оттава і Торонто - Мані ордер. Едмонтон - дебетова канадська картка.
-
В сентябре 2024
-
Bookvo
-
Коли мене відберуть по ЕОІ то мені напишуть на пошту чи як це відбувається?
-
Вау 😯 це крейзі Я очікувала що якось бистріше все буде
12 Jan 2024, 17:45
388830/433116
41 minutes ago