PR CUAET
-
Атлантика уже 9 месяцев, после НГ срок обновился.
-
Мабуть такі фактор війни грає роль. Бо ні в Індії ні в Китаї нема війн
-
2-3 серпня отримують АОР тільки сьогодні.. :(
-
Говорит, что не все будут одобрены. Интересно кому они будут ставить отказы?
-
Дівчата, яким листи підтримки зі школи дітям саме вчителі давали, можете зразок скинути як він повинен виглядати ? Дуже вдячна 🥹🙏🥰
-
Я мала на увазі не всередині того лиха під назвою Атлантика. А вже на лендінгу. Але я вже зрозуміла, що то теж ще то лихо😂😂😂😂
-
Вы уверены что разобрались в вопросе? На визитор визе, без ВП, вы можете находится в Канаде 6 месяцев за визит ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1016&top=16
-
Звучит страшно😂
-
Друз і, хелп!! Чи можна зараз продовжити ворк візу??
-
Наверное будут придирки за мелкие ошибки в документах или если вдруг кто-то забыл прикрепить документ, то скорее будет отказ, а не просьба дослать...
-
Скажіть будь ласка, комусь за останні дні з черги очікування надсилали вільні слоти? Бо вже дуже довго чекаю
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html Как мы попали в квоты гуманитарной, я не понимаю
-
Можу скинути, але не факт що це правильна форма подачі. Нам писало де 10 вчителів, все щось інше пишуть
-
Не думаю. В документах про те як будуть розглядати ці аплікації специфічно вказано не відмовляти аплікацію якщо якийсь документ не прикріплений, а робити запит на цей документ.
-
Привіт всім! Потрібна ваша порада🙏 Я з донькою тут 1,5 року, тобто ворк і стаді перміти дійсні ще 1,5 року. У доньки паспорт був продовжений до червня 27року. Чи є сенс подавати її на продовження? Чи можуть дати до закінчення паспорта, а там виходить тільки на декілька місяців довше?? А тоді протягом року зробити новий паспорт? Хто що знає? Підкажіть, будь ласка, бо я запуталась)) Дякую
-
В мене було буквально по 2 абзаца, що діти молодці і адаптувалися. З короткими прикладами - активісти, лідери, допомагають іншим etc etc
-
Причепились до людини! Сказано "розібралась" значить розібралась. Облиште її в спокої, не давайте поради людині, яка їх не просить. Розслабтеся, бо з цією Канадою в нас у всіх скоро буде нервовий зрив...😆
-
Доречі, цікаво, може я листи не такі брала😂😂😂
-
Степлс. Сделала, как на канадскую визу, только взяла у них digital copy А потом там же в автомате за 39 сентов распечатала это digital copy В размере 10 на 15
-
Як раз на це очі офіцери закривали дотепер. Але ж були люди які взагалі без родича з пр подавали по цій програмі
12 Jan 2024, 17:45
388928/445555
about an hour ago