PR CUAET
-
Друз і, хелп!! Чи можна зараз продовжити ворк візу??
-
Наверное будут придирки за мелкие ошибки в документах или если вдруг кто-то забыл прикрепить документ, то скорее будет отказ, а не просьба дослать...
-
Скажіть будь ласка, комусь за останні дні з черги очікування надсилали вільні слоти? Бо вже дуже довго чекаю
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html Как мы попали в квоты гуманитарной, я не понимаю
-
Можу скинути, але не факт що це правильна форма подачі. Нам писало де 10 вчителів, все щось інше пишуть
-
Не думаю. В документах про те як будуть розглядати ці аплікації специфічно вказано не відмовляти аплікацію якщо якийсь документ не прикріплений, а робити запит на цей документ.
-
Привіт всім! Потрібна ваша порада🙏 Я з донькою тут 1,5 року, тобто ворк і стаді перміти дійсні ще 1,5 року. У доньки паспорт був продовжений до червня 27року. Чи є сенс подавати її на продовження? Чи можуть дати до закінчення паспорта, а там виходить тільки на декілька місяців довше?? А тоді протягом року зробити новий паспорт? Хто що знає? Підкажіть, будь ласка, бо я запуталась)) Дякую
-
В мене було буквально по 2 абзаца, що діти молодці і адаптувалися. З короткими прикладами - активісти, лідери, допомагають іншим etc etc
-
Причепились до людини! Сказано "розібралась" значить розібралась. Облиште її в спокої, не давайте поради людині, яка їх не просить. Розслабтеся, бо з цією Канадою в нас у всіх скоро буде нервовий зрив...😆
-
Доречі, цікаво, може я листи не такі брала😂😂😂
-
Степлс. Сделала, как на канадскую визу, только взяла у них digital copy А потом там же в автомате за 39 сентов распечатала это digital copy В размере 10 на 15
-
Як раз на це очі офіцери закривали дотепер. Але ж були люди які взагалі без родича з пр подавали по цій програмі
-
Привіт всім! Потрібна ваша порада🙏 Я з донькою тут 1,5 року, тобто ворк і стаді перміти дійсні ще 1,5 року. У доньки паспорт був продовжений до червня 27року. Чи є сенс подавати її на продовження? Чи можуть дати до закінчення паспорта, а там виходить тільки на декілька місяців довше?? А тоді протягом року зробити новий паспорт? Хто що знає? Підкажіть, будь ласка, бо я запуталась)) Дякую
-
А що їм заважає це змінити зараз? З огляду на картину, яка складається
-
Та вже взагалі не зрозуміло що грає. У людей волонтерство було і церква. У інших дитина з діагнозом.. якийсь рандом 😑
-
Маю надію з 4 малими дітьми не завернуть нас. Ні мови, і вік вже старий 😂але я буду подаватися у кінці року, чим більше часу ти живеш тут, тим вище шанси. В ідеалі 5 років.
-
Я не думаю, що листи зі школи грають велику роль
-
Робила заявку і розрахунок два тижні тому і зовсім інша інформація від робітників Укр.центру. Кожен диплом, кожен додаток оплачується окремо, і на кожен 5 робочих днів в роботі. Саме так і переклад кожного. Плюс якщо ви хочете отримати документи на імейл - це ще плюс 300 грн.за кожний. Бакалавр і спеціаліст з однієї галузі. Ціль евалюації - імміграція
-
За 6 місяців я знаю. Питання у тому, що якщо в консульстві продовжать дію закордонного дітям чи зможу вʼїжджати та виїжджати?
-
Могла взагалі не подавати як тут робили😂
12 Jan 2024, 17:45
388936/440479
about a minute ago