PR CUAET
-
Це остання така картинка:) Мені попалась така, що 2 чувака пливли по озеру, але замість лодок були ванни. Тупіше не придумаєш:))
-
Такі картинки даються, щоб перевірити, як ви можите розмовляти і спілкуватися не зупиняючись, а не словарний запас. Нічого страшного, якщо ви не знаєте свіх слов, головне просто говорити. Модете, навідь сказати, що картинка така странна, що ви навідь не можете підібрати слів:) і це вже буде секунд на 30 говоріння;)
-
Підтверджує, CELPIP у порівнянні з IELTS простіше:)
-
http://www.helpwrc.org/
-
Якщо ви employee, то работодавець забов'язаний робити це. Згідно законодавства там є мінімальні обов'язкові вимоги (податки, пенсійні відрахування, наприклад), а є не обов'язкові (наприклад, 4% на відпустку, страховка, здається:)). Але по факту, якщо ви emlpoyee,ви просто отримуєте свою з/п і не думаєте про податки і відрахування, але можите побачити їх у stubs. Просто деякі ппофесії регулюються провінційним законодавством (наприклад, upholstery), а деякі федеральним (наприклад, constractions). В Калгарі є організація і якщо ви маєте питання щодо робочих моментів, як перевірити работодавця та ін. то можете спитати у них. Наскільки я знаю - це безкоштовно.
-
Просто цікаво, чи комусь на спікінгу попадалися реально такі треш-картинки? Щоб баба кактуси нюхала на кладовищі, а діти знущалися з людей в кайданах. Просто не віриться що такі завдання реально можуть бути....
-
Але дивлячись на вислані картинки для спікінгу, волосся дибки... Я навіть на українській не розумію змісту, що там за триндець зображено. І ота ще картинка де якісь люди в кайданах і діти в них щось жбурляють... Це наче з чиєїсь хворої уяви 😳
-