PR CUAET
-
По мові більше ніж , були і з 5. А от з балами , менше 50 , були тільки по health care. Але construction рулить. Все може бути. Толком то і вибірок масових не булло
-
Підкажіть будь ласка, на продовження пермітів вибиває заповнити форми imm5710 та imm5713, так із заповнюю доки відразу на продовження 2 пермітів з одного акаунта. Так і має бути? Бо в гайді бачу ще форму 5707, якої в мене немає
-
Не рандом (2022 і початок 2023 я не враховую). Є чіткі рекомендації для офіцерів. І в усіх судових рішеннях вказується, що важлива сукупність факторів. Також читала в одному рішенні, що інтереси дітей -це важливо, але це не може бути єдиним чи домінуючим фактором. І ще читала: навіть якщо людина прожила в Канаді 30 років, це не означає, що в неї міцні зв'язки. Тобто важлива сукупність факторів і винятковість ситуації.
-
Мені важко йдуть мови(
-
Іноді я читаю цей чат і думаю, що краще б люди йшли до консультантів, ну не всі можуть ж самі подаватися..
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Підкажіть будь ласка, потрібно під час свого візиту в консульстві вже говорити, що хочеш доставку паспорту DHL з України?
-
А я якраз враховую. Є факт що люди отримали картки зі слабкими кейсами. А тепер усіх розглядають під мікроскопом. Це несправедливо. Але ж справедливості не існує
-
З яким паспортом і минулий Ворк Перміт був до якого року?