PR CUAET
-
З яким паспортом і минулий Ворк Перміт був до якого року?
-
Скиньте будь ласка посилання на цей документ.
-
Були там минулого тижня, жива черга, приймають з 11.30 до 3х ми приїхали в саме консульство в 11 і в 12 вже були вільні, все швидко, вони там не перепрацьовують)
-
Всім привіт. Їду 20/01 з Калгарі в Едмонтон і назад, можу взяти декілька людей з собою.
-
Всім привіт. Їду 20/01 з Калгарі в Едмонтон і назад, можу взяти декілька людей з собою.
-
Можливо хтось має досвід, подачі на новий паспорт для дорослого, без місця реєстрації в Україні? Цікавить чи вони, це вимагають?( На листи не відповідають, на телефон не відповідають(((
-
Коли паспорт виготовлений тоді замовляти доставку.
-
-не тот канадский родственник -нет статуса в канаде -канадский родственник не живет в канаде -попросили документ, а его вовремя не дослали -скрытый/явный криминал в прошлом/скрытая служба в армии это очевидный минимум
-
Ну от можна не чекати відпові від них по цій програмі,а ще він добавив що в них є домовленості з урядом України щоб українці поверталися додому,от самі думайте що вони будуть робити далі
-
У меня была такая же ситуация, подавала семейную заявку, загружать 5710 и 5713, форму 5707 заполнила на каждого, распечатала, потом сканировала и соединила с LOE и загрузила каждому члену семьи в client information ( т.к. там можно загрузить только один файл), не знаю правильно ли сделала, мы ещё в процессе рассмотрения, но других вариантов загрузить эту форму я не нашла
-
по формулировке отказа подача была не по cuaet, а по другому. если анкету рассмотрели, то сбор не вернуть, тк вы оплатили рассмотрение и они это сделали. вы не за положительный ответ платите
-
Ви за заявку $255 платили?
-
Де можна знайти цей документ? Дякую
-
Оттава
-
Підкажіть будь ласка, хто-небудь досилав мілітарі без дозапиту?
-
анкету криво могли заполнить. и слепой офицер. эти факторы есть. получившие отказ делают неверные выводы, а другие эти выводы разносят по тик токам. а потом: неработающим отказывают в wp
-
Хто робив повторний мед. огляд. Підкажіть скільки платили за аналіз крові. Одній мамі робили в вересні кров була 50 долларів, сьогодні пішли робити мамі чоловіка - нам сказали 120. Типу говермент вже нам не допомагає
-
Чому програма на hold? Ви подзвонили і запитали про "вкид в social Media"?
-
Нет. В зависимости от того, кому делать биометрию.а кому нет. 850 за 5рых.
-
Хто робив повторний мед. огляд. Підкажіть скільки платили за аналіз крові. Одній мамі робили в вересні кров була 50 долларів, сьогодні пішли робити мамі чоловіка - нам сказали 120. Типу говермент вже нам не допомагає
12 Jan 2024, 17:45
389009/440420
24 minutes ago