PR CUAET
-
Хто робив повторний мед. огляд. Підкажіть скільки платили за аналіз крові. Одній мамі робили в вересні кров була 50 долларів, сьогодні пішли робити мамі чоловіка - нам сказали 120. Типу говермент вже нам не допомагає
-
Хто робив повторний мед. огляд. Підкажіть скільки платили за аналіз крові. Одній мамі робили в вересні кров була 50 долларів, сьогодні пішли робити мамі чоловіка - нам сказали 120. Типу говермент вже нам не допомагає
-
Я думаю что по канадским родственикам будут интересные вопросы. Например родственник жил 20 лет и уехал после подачи украинского родственника на резиденство. На сайте написано из требований к канадскому родственнику currently live in Canada т.е не указано что должен находиться во время всего рассмотрения и получения ПР украинским родственником. Вопрос - у кого то сохранилась расширенная инструкция к этой программе? Может там найду детали по требованиям к канадским родственникам
-
Нашла выше рекомендации, что ее не нужно заполнять. Сейчас 5710 форма для заполнения идет. А 5707 - старая рекомендационная форма и нужно ориентироваться на то, что предлагают в самом кабинете. 🤷🏻♀️
-
Так. Сказала: я розумію, що ви мрієте щоб українці повернулись додому, затрммуєте всіма методами пр. Але я не повернуся, бо в мене чоловік канадець. Чому коли ви вирішили поставити програму в режим "очікування" ви не сповістили таких аплікантів? Коли ви анонсували програму, то обіцяли що вона буде "дешевша і скоріша" за спонсоршіп. Тепер ви звязуєте руки невизначеними термінами.. У відповідь тиша... кажу ок, що ви порекомендуєте? - продовжуйте статус і чекайте... на наступному тижні буду дзвонити до члена парламента.
-
Але краще так. Набагато гірше якщо б всім відмовили але обробили. Рішення не прийнято ще по нам.