PR CUAET
-
люди питалися чи буде продовження цієї програми. В зв'язку з останніми подіями - потрібно бути щасливчиком щоб отримати по ній PR.
-
Всім доброго вечора, чекаємо АОR, я так розумію що тільки почали видавати тім хто подався з початку серпня. Хто може має посилання на групу у вотсапі серпневих ждунів таких як я, скиньте будь ласка у лічку. Хочу бути зі своїми колегами у групі щоб бути у курсі. Дякую за підтримку 🤝
-
Дякую 🙏 отримав
-
Ви знаєте, з ким ви розмовляли коли дзвонили в кол центр? Ті люди нічого не вирішують і майже нічого не знають.
-
Я з Торонто отримала за 16 днів. Тому може і ні, як попадеш
-
Я подавалась 20 ноября 2023 и получила eligibility 29 октября 2024.
-
Добрий вечір, може хто має посилання на групу в Вотс апі на березневих аплікантів? Киньте в особисті, будь ласка🙏
-
А какой смысл держать тут людей 6 лет ( 2 раза по 3 года work permit) и потом отправить назад? За такой большой срок, люди уже полностью ассимилировались, выучили язык, и практически стали полноценными жителями Канады. Зачем их отправлять назад домой и принимать новых, которые должны будут проходить весь этот пусть с начала. У Канады много территории и мало населения. В любом случае, это страна еще долго будет открытой к иммиграции. Я все таки думаю, что те, кто выдержат этот «марафон», в итоге получат пр, а потом и гражданство.
-
Похоже, что я один из последних, кто получил. Подался 17 ноября 2023, элигибилити от 30 октября 2024