PR CUAET
-
Дитячий VR прив'язаний до дії маминого work permit. На термін більший чим у вас не дадуть
-
А зараз дають стільки квот, що я думаю в цьому році і не буде масових вибірок 😔
-
Мне бы вашу уверенность!
-
Щодо стандартів в Канаді З якими хворобами можна бути донорами? Приймаючи які ліки, все одно можна здавати кров? Donation eligibility www.blood.ca/en/blood/am-i-eligible-donate-blood/abcs-eligibility
-
Щодо стандартів в Канаді З якими хворобами можна бути донорами? Приймаючи які ліки, все одно можна здавати кров? Donation eligibility www.blood.ca/en/blood/am-i-eligible-donate-blood/abcs-eligibility
-
Зрозуміла. Дякую за інформацію
-
Так. 20.12 продовжили паспорт до 2030року. 29.12 подалися на WP Вчора отримали апрувл. Чекаємо паперового і будемо подаватися на візу.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо чоловік оновив дані в резерв +, чи можна податися новий паспорт? Всі дані в резерві є. Дякую
-
Друзі підкажіть скільки коштує подовження study permit для доньки? І ще питаннячко. В неї паспорт закінчується в травні 2025. Збираємось подовжити ще на 4 роки з фото. Їй 11 років. Але ж це не раніше ніж за 2 місяці до закінчення. На подовження подаюсь зараз і вона підвʼязана під мою аплікацію. Може в когось була схожа ситуація. Де пояснити щоб їй дали SP на три роки як мені.
-
Так від консульства
-
Elena 🇺🇦 шукала Вас в групі по WP не знайшла,підкажіть можна мати SP та VR дитині одночасно)Можно потім перекинути в іншу гілку)
-
Де його почитати/ послухати?
-
Зразу відмова? І не прислали лист попередження, що вам треба здати біометрію?
-
ну може не в цьому році але сподіваюсь що всі хто працює отримають піар😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻 треба молитися Канада працюючих виганяти не буде.
-
Shhh... quiet now. Muted Antonio for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
Ну кількість квот, інтервʼю з Міллером, статистика по гуманітарній коли з Нігерії розгляд 100% а українців тільки 25%.
-
Пересмотр то я попрошу, но часики то тикают. Мне эту заявку на визу рассматривали 3 месяца, даже если начнут пересмотр, то до марта времени всего ничего.
-
В едмонтоні є така саме жива черга як в Оттаві та Торонто ?
-
Тільки сьогодні отримала VR,але до 26,зараз планую подати собі WP,якщо встигну отримати до кінця березня результат,то думала його перепродати на SP
-
Що сьогодні трапилось нового ?))
12 Jan 2024, 17:45
389106/446204
less than a minute ago