PR CUAET
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Щодо колективного листа В світлі останніх новин, просимо учасників нашої гілки ( головний аплікант та депенденти старші 18 років), які подали заявки на PR по програмі воззʼєднання родин доєднатися до ініціативи і підписати лист до Депутата парламенту Канади Христі Фріланд та депутатам її партії. За посиланням ви можете ознайомитися з коротким змістом листа і підтримати його своїм підписом. Долучайте, будь-ласка, канадських родичів, по яким ви подалися. Всі підписи анонімні і не доступні для перегляду іншим учасникам. Щиро вдячні за підтримку forms.gle/SY9QpCw2ZomYLHKg6
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Щодо колективного листа В світлі останніх новин, просимо учасників нашої гілки ( головний аплікант та депенденти старші 18 років), які подали заявки на PR по програмі воззʼєднання родин доєднатися до ініціативи і підписати лист до Депутата парламенту Канади Христі Фріланд та депутатам її партії. За посиланням ви можете ознайомитися з коротким змістом листа і підтримати його своїм підписом. Долучайте, будь-ласка, канадських родичів, по яким ви подалися. Всі підписи анонімні і не доступні для перегляду іншим учасникам. Щиро вдячні за підтримку forms.gle/SY9QpCw2ZomYLHKg6
-
Добрий вечір! У мене є слот на червень до Посольства України у Торонто, але мені потрібно виготовити паспорт швидше. Чи можливий варіант стати якось у чергу очікування. Можливо хтось з таким стикався?
-
Да, все так. Переводы и оригинал предоставлен. Просто теперь каждый раз пояснение нужно будет добавлять:) Люблю Канаду за веру в людей. А то нас в консульстве Украины поругали что мы брак Канаде показали, что так нельзя было делать
-
Впевнена це геть не вірно. Мій FD був 18 вересня, П1 19 вересня, П2 11 жовтня, eCOPR ----. Зараз багато людей, що подавалися пізніше вже мають той eCOPR, і FD отримали лише в цьому році. Тому логіки чи хронології тут не треба шукати.
-
Дякую за пораду
-
Плюс/минус месяц, потом нужно отправлять паспорт на вклейку… потом нужно выехать и заехать. И то не факт, что трп отменится. Тк уже куча историй по чатам, как ТРП не аннулировался при выезде. вся эта история с визами сработает или нет - не известно. Я пока ничего не подаю, тк адвокат порекомендовал обсудить стратегию при личной встрече, которая на следующей неделе будет…. Удачный ли это был выбор или потраченное в пустую время - покажет время😂
-
Це публікація КУК = оригінал. Хочете більше - скористайтесь Google, будь ласка
-
И заодно уточнить что WP остался действительным
-
Скажіть будьласка ,що означає на загальних умовах?
-
Я дзвонила в 17:40 3-5 хвилин і з'єднало, а протягом дня така ж історія. Іноді вранці після 1год очікування з'єднує
-
У меня друг завтра летит в мексику и сразу обратно чисто для того чтобы отменить свой TRP. Дам знать о результате