PR CUAET
-
Просто не впевнена,що встигну зробити сину паспорт до 31 березня,а старий закінчиться в червні.Як тоді?Йому вже буде 18 років і на основі мого не зможе тут бути.Як тоді діяти?
-
Привіт всім! Дуже треба поміч. Сказали писати сюди якщо не можу зловити слот більше ніж пів року 😁 Цікавить Торонто , Оттава чи Едмонтон. Буду вдячна за підказки, дякую!
-
Що саме ви шукаєте? Як зловити слот тут прописували 100+ разів
-
Проблема в том що WP без спеціальних умов можливо продовжити тільки до березня. Потім на загальних підставах, контракт на роботу та інші серьёзні аргументи. Якщо WP закінчився , а піар це не отримали і немає роботи з контрактом , то далі мабуть тільки додому.🤷♀🤷♀
-
Щас пропишу 101 раз, дякую :)
-
Ребята, сегодня звонила в RAMQ насчет продления мед.страховки. Мне сказали, что надо иметь новый(!) WP для ее продления. У них на сайте нет такого условия. Доказать ничего не смогла. Мой WP до декабря 2026. Кто-сталкивался с подобным? Пишу сюда, не знаю в какой ветке можно это обсудить.
-
Я не можу зловити слот, а тут кажуть люди знають хитрощі як це точно зробити, якщо знаєте скажіть будь ласка
-
Ми так само майже 3 місяці чекали довідку з Українського консульства, все інше було готово на момент відкриття програми. В ітозі подалися на початку січня. І є тільки біометрія.