PR CUAET
-
t.me/prcuaet/1783/445536
-
Я не можу зловити слот, а тут кажуть люди знають хитрощі як це точно зробити, якщо знаєте скажіть будь ласка
-
У мене перший раз вона ж була, потім спробувала відкрити через adobe , заповнила з нуля . Може в цьому була проблема
-
Якщо не буде штрих-кодів аплікація не загрузиться?
-
Мабуть погано гуглю- саме це інтерв’ю не знаходжу. Подивлюсь ще пізніше
-
Я щось не розумію. Розглянуто було менше чим схвалено.Як це?
-
Ми так само майже 3 місяці чекали довідку з Українського консульства, все інше було готово на момент відкриття програми. В ітозі подалися на початку січня. І є тільки біометрія.
-
Foxit PDF reader
-
Спробуйте знов , ви через яку програму відкриваєте ту форму після того як скачали ?
-
Форму 5710 яку заповнювали на work permit не можна скачати на комп’ютер?
-
Дякую! Капець, я вже разів двадцать по колу все перевірила... Спробую так
-
Я не совсем уверен, но вроде бы наша программа входит в Humanitarian and Compassionate cases. Поправьте если я не прав.
-
Я просто скачала знову ту форму та заповнила і все вийшло.
-
Получается что уже никак в нашем случае. Я был уверен, что наша программа попадает под humanitarian and compassionate cases, но увы нет
-
Якщо ті, чий дім в Україні було знищено війною, придбали житло в Канаді та влаштували своє життя в інший спосіб, то саме для цієї категорії є гуманітарна програма. В іншому випадку, нема дома в Україні, нема в Канаді - нема підстав вважати, що людині має бути в чужій країні краще чим в рідній.
-
Розглянуто 3122, з них схвалено 1832
-
В кого є заява на доставку DHL паспорта в Оттаву?
-
Скажите, пожалуйста, а как вы продлите WP? Eligiblity - насколько я знаю, не даёт право на продление WP, наша последняя дата 31 марта 2025.
-
Понял, спасибо. Очень ловко это они придумали
-
Спасибо!
12 Jan 2024, 17:45
389186/431451
4 minutes ago