PR CUAET
-
і ви досі чекаєте? просто в квітневій групі люди отримували минулого і на початку тижня один за одним по датах, і всіх закрили до 10 жовтня
-
Доброго вечора, підкажіть як краще зробити? Зараз заповнюю анкети на продовження і тільки зараз побачив що у дитини паспорт закінчується в липні 2025, слоти звичайно спіймати нереально . Як краще робити в цій ситуації? Подавати тільки себе і дружину а потім як з візітор пермітом для дитини робити?
-
Це досить значна місінтерпретація його слів. Про примусове повернення українців не може бути мови, оскільки демократичні країни є учасниками міжнародних конвенцій про права людини. Відповідно до загальних принципів, механізми депортації можуть застосовуватись у обмеженій кількості випадків, і національність особи не є одним із критеріїв. Так само, Канада не може обмежити українців від іміграції на *загальних* підставах. Тут потенційно існує негативний спосіби вирішити питання, якщо Канада введе національні квоти для всього світу. У випадку наявності національних квот у іміграційному фреймворку, українці дійсно можуть бути обмежені у квоті. Такий розвиток подій наразі є досить малоймовірним у короткій перспективі, але не виключений у майбутньому. Що Канада дійсно може зробити тут і зараз, це завершити усі програми для українців, які рятуються від війни. А також, повністю виключити створення нових програм та спрощених умов для продовження статусу і отримання ПР. На жаль, це буде великою проблемою для значної кількості українців, які ризикують залишитись у країні без статусу. Далі відбудеться саморегуляція, і частина дійсно буде вимушена покинути Канаду заради можливості жити і працювати легально і без обмежень у правах.
-
Підкажіть будь ласка, дитині 14 років, паспорт до 2026 року, слот зловили на червень тільки, чи можна буде після березня продовжити її статус на основі пермітів батьків?
-
Всім привіт! Підскажіть хто робив закордонний паспорт дитині в Оттаві , які документи брали із собою, і чи дуже далеко від аеропорту до посольства України. Можливо під скажете маршрут яким добирались і як краще Дякую
-
Без дефісів. І моя порада, реєструйтеся через ID, акаунт буде готовий одразу, а не чекати код.
-
Вітаю, я бухгалтер, я знаю буде безкоштовна tax clinic і там будуть подавати прості кейси (т4, оренда, дитячі), якщо вам цікаво - напишіть
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Слоти виставляють кожен день о 00:00 за київським часом,окрім п'ятниці та суботи,для того щоб побачити нові слоти на гаджеті з якого ви будете заходить повинно стояти часовий пояс України і відразу коли відкриються слоти переходьте на липень и намагайтесь ловити слот,удачі ‼️‼️‼️‼️‼️ Також вчора дівчина писала,що спіймала слот на лютий,вона об 11 годині ранку по Канаді заходила (начебто у вівторок тільки якщо я не помиляюсь),обновлювала сторінку кожні 5-10 хвилин і їй вдалось схотипи слот.
-
Я другое написал
-
Я вот прилетел сейчас в Калгари, сам живу в Ванкувере. Готовился готовился, что буду говорить про трп, чтобы аннулировали. В итоге, я так и не понял, когда пермит должны были спросить. Сейчас уже на посадку иду в Ванкувер... Люди, которые спрашивали про цель визита, они вообще посреди зала стояли, без всяких компов, а когда отдавал свою анкету заполненную, то у меня её взяли, ни паспорт, ничего не спросили, не сказали.. я немного удивлён..
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка ви вказували місце проживання канадський адрес?