PR CUAET
-
Я другое написал
-
Я вот прилетел сейчас в Калгари, сам живу в Ванкувере. Готовился готовился, что буду говорить про трп, чтобы аннулировали. В итоге, я так и не понял, когда пермит должны были спросить. Сейчас уже на посадку иду в Ванкувер... Люди, которые спрашивали про цель визита, они вообще посреди зала стояли, без всяких компов, а когда отдавал свою анкету заполненную, то у меня её взяли, ни паспорт, ничего не спросили, не сказали.. я немного удивлён..
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка ви вказували місце проживання канадський адрес?
-
Підкажіть будь ласка. Якщо у дитини 15 років немає ID картки і паспорта України тільки загран паспорт. Чи зможу я зробити йому новий закордонний паспорт?
-
Я з ними насправді не спілкуюсь особисто. Але якщо у Вас є контакт з ким можна це обговорити, то я буду Вам дуже вдячний 🙏
-
Скажіть, будь ласка, чому евалюєте бакалавра+спеціаліста. На сайті WES пише, що треба останній диплом евалювати, тобто спеціаліста?
-
Я мала на увазі чи була аплікація разом з дорослим, які подавались на wp.
-
А Ви не питали КУК чи приєднаються вони? Вони може зможуть більше людей залучити
-
Вітаю, підкажіть можливо хтось мав досвід співпраці зі страховими компаніями Beneva та IA Financial. Яку обрати?