PR CUAET
-
Доброго вечора. Питання коли подаєш заявку на Community endorsement, чи потрібне підтвердження їм сімейного статусу?
-
Там кажуть нова функція з'явилась в Резерві +. Що навіть якщо вказали українську адресу то можна змінити на "за кордоном". Чи хтось може це підтвердити?
-
Я вже заплуталася. Мені треба оцінка для міграції. Маю диплом магістра. На сайті wes пише, що треба евалювати найвищий рівень освіти. В чаті про міграцію люди оцінюють бакалавра+магістра
-
Подскажите пожалуйста, если на визу cuaet не указали что был отказ в визе США. Потом в анкете на PR и work permit указали. Ждем решение. Может быть отказ и бан из-за этого? У кого была похожая ситуация, пожалуйста отзовитесь 🙏🏻
-
Можна сказати з поверненням?)
-
А хтось подав одночасно на візу та ворк перміт?
-
Я евалюю тільки диплом спеціаліста, для імміграції. Згодом буду евалюювати для ліцензування в професії
-
Вибачте, я правильно заходжу хоть? Я іду через е консул, обираю послугу, але календаря нема, тепер просто пише що ,,нажаль нема,, і треба все по новій вводити І дякую дуже за підказку 🫂
-
Здравствуйте ) Ищу лицензированого переводчика для перевода военного билета в Калгари
-
Доброго дня . Підскажіть дату коли Ви замовляли послугу на виготовлення паспорту, Ви отримали паспорт через дипломатичну пошту? Дякую за відповідь
-
Де має бути - я заходжу в не бачу ? Там де оновити дані
-
Доброго вечора) Чи евалюював хтось диплом архітектора для WES?
-
У нас з'явилася
-
Так я пам'ятаю, і десь зникла після липня, а тепер кажуть що знову з'явилася. У мене проблеми зі входом, тому не можу перевірити.
-
Я на днях забрала паспорт в Оттаві.Дорослі повинні забирати там де подавали,тому що потрібно здавати відпечаток пальця.Для дітей при подачі,потрібно було купити конверт,і могли вислати на адресу
-
Дякую за Вашу роботу. Підписала. А де можна переглянути повний текст?
-
Вона була - на самому початку - ну в мене точно Липень місяць. Якщо її не натиснути - тоді дані не оновив , а просто зтягне все з Оберіг
-
Так було в грудні
-
В документі внизу справа 3 крапки-уточнити дані
-
Я роблю саме так як ви. Не знаю для чого роблять бакалавра теж, може в них бакалавр з економіки, а спеціаліст з права... "Щоб було" і те, в те то трішки дорого для мене і, головне, не целесообразно
12 Jan 2024, 17:45
389258/431151
3 minutes ago