PR CUAET
-
Канада працює над додатковими програмами імміграції для українців які ще не були оголошені. Це вказує на те, що українці які не дочекаються оголошення цих програм можуть отримати відмову як тільки такі програми стануть доступні через збільшення додаткових варіантів імміграції. Подскажите, это правда что действительно Канада ещё что-то готовит для украинцев? Есть хоть какие-то прогнозы?
-
Дело помощи утопающим — дело рук самих утопающих Этот всем известный лозунг прекрасно иллюстрирует важную концепцию, прописанную в иммиграционном законодательстве Канады: Обязанностью заявителя является предоставление достаточных доказательств, которые подтверждают выполнение предъявляемых к нему требований Если сильно упростить, то получится что-то вроде «доказал и убедил — заявление одобрят; не доказал или не убедил — откажут», а если уж совсем просто, то как раз и получается лозунг из заголовка. Возвращаясь к ранее описанной концепции ещё раз подчёркиваем: вам необходимо убедить власти в выполнении требований. Достаточны ли ваши аргументы — решает офицер, руководствуясь иммиграционным законодательством и подзаконными актами. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Ви трішки все згрібли в одну кучу. Це три окремі програми: 1. Якщо ви ПР ви можете спонсорувати своїх батьків та дідусів/бабусь. Проте це система лотереї (тому це може і 10 роікв зайняти), ну і там є багато вимог до фінансів 2. Якщо ви ПР, і у вас є родичі Українці, ви зможете їх спонсорувати з Жовтня 2023 по жовтень 2024, без квоти, лотереї, та вимог до фінансів 3. В деяких випадках Українцям є зміст подаватися на гуманітарну прграму, але сам факт походження з України чи прифронтових територій не є причиною (хоча звісно може бути фактором)
-
Хотів спитати щодо родичів також. Якщо отримати PR, чи можна написати листа щоби пригласити своїх батьків, навіть якщо вони не пенсіонери, або інваліди? Також я чув, що українці з окупованих територій мають право отримати PR через гуманітарну візу чи це так?
-
Ок , спасибо
-
Я так розумію,фінансова відповідальність за тих кого спонсоруємо,це і є спонсорство.А як наприклад мене спонсорує мій батько,який є громадянином Канади і він на пенсії?
-
На Ее вроде минимум 7 по каждому
-
На тесті мені особисто не сподобалось, що говорити почали всі одночасно - і ніби бубниш в мікрофон тихо, але 20 осіб одночасно дуже збиває з думки. Нам роздали ручки, листочків не було) Найлегша частина для мене особисто був listening - нормальні слова, зрозумілі, хороший темп, без акцентів (цим лякали) питання не завжди по змісту, інколи на логіку - типу «кому могла належить репліка якась там якби вони продовжили говорити». Але загалом норм Reading був важкуватий, складні за містом тексти про сміттєві баки та пакети, просто вгадувала, бо дуже віддалено розуміла зміст прочитаного, буквально по якимось словам будувала в голові звʼязний текст. Обдурити важко, питання також на логіку. Мене ця частина збила, я почала панікувати) оцінка за цей блок найнижча Writing - майте заготовки. Перша частина - проблема і шляхи вирішення. В мене була тема «ви пропустили старт курсу але хочете доєднатися» треба написати що за курс, чому я пропустила і дати їм два варіанти вирішення мого питання. Таке питання завжди буде - або «ви забули цінну річ в готелі», або «вам приносять поштовий спам», тобто ви пишете листа комусь, обґрунтовуючи свою проблему і шляхи її розвʼязання. Напишіть собі шаблон - перший абзац вступ, і так далі Speaking- треш, бо всі говорять одночасно. Перше завдання не зараховується, але завжди 30 м треба розказати про друга. Потім вже картинки - в мене був салон літака, купа людей, розказувала тупо що бачу - хто спить, хто пʼє, хто оплачує сендвіч. Мовчати не можна, тож коли про все що могла розказала, стала на ходу заповнювати час - «можливо, сендвіч з шинкою» і тому подібне. Потім треба було обрати з двох кімнатних рослин одну і умовити друга, що ця краще ніж інша. Це завдання дуже легке, бо обидві квітки ідуть з описом характеристик, тож всі слова перед очима. Остання картинка - опис незвичайної ситуації, я зустрічала в інтернеті зовсім треш, тому підготувала промову про те, що можливо це локальний театр і які вони сміливі показувати перформанс на вулиці і як вони мене надихають. Картинка ж попалась - магазин дивних речей зі смішними окулярами в формі риб, восьминогів та інше. Викрутилась просто описуючи всі crazy stuffs які бачу