PR CUAET
-
Я на днях забрала паспорт в Оттаві.Дорослі повинні забирати там де подавали,тому що потрібно здавати відпечаток пальця.Для дітей при подачі,потрібно було купити конверт,і могли вислати на адресу
-
Дякую за Вашу роботу. Підписала. А де можна переглянути повний текст?
-
Вона була - на самому початку - ну в мене точно Липень місяць. Якщо її не натиснути - тоді дані не оновив , а просто зтягне все з Оберіг
-
Так було в грудні
-
В документі внизу справа 3 крапки-уточнити дані
-
Я роблю саме так як ви. Не знаю для чого роблять бакалавра теж, може в них бакалавр з економіки, а спеціаліст з права... "Щоб було" і те, в те то трішки дорого для мене і, головне, не целесообразно
-
В Оттаві від залізничного вокзалу поруч зупинка легкого метро , купити в автоматі талон і їхати до зупинки Парламент . Ідти в напрямку в протилежну сторону від споруди парламента хвилин 10 зліва побачите Посольство України на воротях адреса консульського відділу , де надають послуги по замовленню закодонного паспорту . Від Посольства ідти прямо пропустити одне перехрестя на наступному повернути вправо і зліва побачите консульський відділ . Ознака Прапор України. Майте запас часу тому що послуга іде із затримкою. Надіюся комусь буде корисна інформація.
-
Відмова у візі США сама по собі не є причиною для відмови у візі чи PR у Канаді , якщо ви зазначили це в останніх формах, це може свідчити про вашу чесність , нічого Вам не буде 😉
-
Через ВМО, вводила з дефісами
-
Чи хтось з Альберти робив паспорти в Оттаві?
-
Думаю там логіки нема і шукати її марно , просто як і скрізь у них бардак от і все . Це єдине що в голову приходить дивлячись на те що відбувається
-
Підкажіть будь ласка чи хтось записувався в консульство Торонто на видачу паспорта? Я так розумію то був квест щоб подати а тепер ще й на видачу таке ввели.
-
Їх обробили 😥. Це був запит АТІР до ІРСС
-
Наразі є один лист. Ми не опрацьовуємо інше питання. Не можна практично дати ВП, якщо паспорта немає. Це елементарна логіка. Буде потреба іншого питання - будемо розглядати. Наразі ні Дякуємо,
-
А до коли у вас картка Ramq?
-
Так може ще напишемо за продовження ворк пермітів щоб не залежали від паспорту, а були на 3 роки? Бо зараз почнуться в людей проблеми після 31 березня.
-
Мені сказав юрист, що може бути бан на 5 років. Навіть якщо 1 раз не правильно вказати. Я тепер не можу спати.
-
Для коледжу потрібно буде робити стаді перміт після зарахування в коледж. Той що ви зробите зараз, не підходить для навчання в коледжі
-
Дайте будь ласка посилання на цей документ. Мены дуже цікаво куди поділись 10 000 чи 15 000 апплікацій з Латинськоі Америки. Іх программа почалась приблизно як наша, вибрали квоти в грудні і вже в лютому люди лендились
-
Мені одні кажуть так зробити, інші кажуть, що не треба, бо тоді автоматично винна.
12 Jan 2024, 17:45
389272/440472
4 minutes ago