PR CUAET
-
В Оттаві від залізничного вокзалу поруч зупинка легкого метро , купити в автоматі талон і їхати до зупинки Парламент . Ідти в напрямку в протилежну сторону від споруди парламента хвилин 10 зліва побачите Посольство України на воротях адреса консульського відділу , де надають послуги по замовленню закодонного паспорту . Від Посольства ідти прямо пропустити одне перехрестя на наступному повернути вправо і зліва побачите консульський відділ . Ознака Прапор України. Майте запас часу тому що послуга іде із затримкою. Надіюся комусь буде корисна інформація.
-
Відмова у візі США сама по собі не є причиною для відмови у візі чи PR у Канаді , якщо ви зазначили це в останніх формах, це може свідчити про вашу чесність , нічого Вам не буде 😉
-
Думаю там логіки нема і шукати її марно , просто як і скрізь у них бардак от і все . Це єдине що в голову приходить дивлячись на те що відбувається
-
Наразі є один лист. Ми не опрацьовуємо інше питання. Не можна практично дати ВП, якщо паспорта немає. Це елементарна логіка. Буде потреба іншого питання - будемо розглядати. Наразі ні Дякуємо,
-
Я не хочу на адресу свою а в Консульство Торонто. Там і здам відпечатки
-
Тут вже буде грати роль людський фактор офіцера ,все буде залежить від того, чи визнає він вашу помилку навмисною чи випадковою. Від гріха по дальше зверніться до IRCC. Напишіть офіційне звернення через IRCC Webform, у якій визнайте помилку, поясніть її причини та підкресліть, що це сталося ненавмисно.
-
Я була в консульстві Торонто, питала чи можу замовити з України до Торонто, то вони сказали що має приїхати туди де ви подавали, аж тоді коли приїде можете замовляти доставку в Торонто. Нажаль я не запитала як це робити, їм пишу на пошту вони не відповідають. З Отави пишуть що домовлятись з Торонто. Питаю тут може вже хтось так робив і знає