PR CUAET
-
Дякую
-
Добрий вечір, я так роблю, підтверджую досвід з України і тут в Канаді (контракт). Напишіть в особисті
-
В Україні не роблять. Можна онлайн через канадського нотаріуса
-
Підкажіть, будь ласка, у загальній формі IMM 0008, там де інформація про національний паспорт, потрібна дата закінчення, але ії немає, і це поле є обовʼязковим. Що робити? Також у мого чоловіка посвідка на постійне проживання в Україні і є тільки дата видачі, а у формі також потрібно вказати дату закінчення 🤷🏼♀️
-
Маю запитання стосовно оплати за розгляд ВП. Використовував за звичкою Credit Card, і оплата пройшла успішно. Отримав імейл від банку, receipt про успішну оплату також прикріплений до першого повідомлення у аплікації у кабінеті ircc. Але на наступний день помітив, що сама транзація відсутня у банкінгу - ані у Posted, ані у Pending. Така ж ситуація у дружини. Чи потрібно швидко шукати інші способи здійснити оплату ще раз, чи фактична транзація з'явиться пізніше?
-
Шановні, учасники групи!!! Тут тільки факти відмови. Продовження ворк пермітів, паспортів і та інше прошу писати у відповідні групи. Не перетворюйте групу у Флуд. Потім самі захочете знайти факти , а не зможете
-
Ви все правильно делаете,но ровно в 00:00 по киевскому времени открываются слоты и вот тогда появляется календарик небольшой на который можно нажать и там появятся месяца,впм нужен липень
-
На получение паспорта живая очередь,смотрите на сайте график работы Вашего консульства
-
1/1/3000
-
Дорогувато. От чекаю номінацію вже сім місяців, маю 10 місяців досвіду роботи по teer 2. Думаю, якщо за два місяці не отримаю номінацію, то свою профіль ЕЕ. Тому хочу евалювати лише один диплом, бо не знаю, що за два місяці трапиться.
-
Робив. Замовляв в Мілані 18го листопада - як терміновий, який "за 7 днів". Прийшов в Мілан 10го грудня (через 22 доби), забрав 11го. Мені важко сказати, наскільки це реалістичний термін, могло просто пощастити. Бо чув, в тому числі від співробітників ДП "Документ", що зазвичай займає пару місяців. Для чоловіків - довше, бо якісь додаткові перевірки. Чув ще, що для підлітків може біти довго, але не знаю толком, чому. Співробітники казали, що документи з України відправляються один-два рази на тиждень.