PR CUAET
-
Дорогувато. От чекаю номінацію вже сім місяців, маю 10 місяців досвіду роботи по teer 2. Думаю, якщо за два місяці не отримаю номінацію, то свою профіль ЕЕ. Тому хочу евалювати лише один диплом, бо не знаю, що за два місяці трапиться.
-
Робив. Замовляв в Мілані 18го листопада - як терміновий, який "за 7 днів". Прийшов в Мілан 10го грудня (через 22 доби), забрав 11го. Мені важко сказати, наскільки це реалістичний термін, могло просто пощастити. Бо чув, в тому числі від співробітників ДП "Документ", що зазвичай займає пару місяців. Для чоловіків - довше, бо якісь додаткові перевірки. Чув ще, що для підлітків може біти довго, але не знаю толком, чому. Співробітники казали, що документи з України відправляються один-два рази на тиждень.
-
Вибір є правильний без сумніву, але є дуже маленька вирогідність, що той запис будуть прослуховувати офіцери і приймуть це до уваги. Хіба що ви звернетеся в суд, але і там скоріш за все це все залишиться на етапі занепокоєння. Якщо не мовчати, то краще писати міністру, депутатам, або вебформу. Так хоча б якась вірогідність, що вас почують люди, які мають вплив на вашу заявку чи систему в цілому 🤷♀️
-
Додам ще зі свого досвіду. Я чекала на пластик 3 міс. Багато разів дзвонила. Не висказатись авжеж, а дізнатись на якому етапі розгляд. Писала вебформи і навіть отримувала реальні відповіді від офіцера ircc. Відповідь була завжди одна: чекайте, справа на розгляді. Хоча я бачила, що ніхто ту аплікацію навіть не відкривав. Ті, хто отримували еcopr після мене, всі отримували картки впродовж тижня. Ситуація зрушила з мертвої точки тільки після того, як я звернулася до МР. В той же день зʼявився апдейт, що справа на розгляді, а наступного дня вже нам вислали картки, які ми отримали через 5 днів в поштовій скриньці.
-
Доброго вечора. Можливо хтось знає як розблокувати свій акаунт?
-
Достатньо найвищого ступеня. Іноді , Wes просить надіслати і бакалавра , так як не вистачає предметів/годин , по дипломам зі строком навчання 1-2 роки