PR CUAET
-
Напомните, пожалуйста, Вы подались оба на визу, а трп у её ей аннулирован? Потом на трп + вп планируете продаваться
-
Поняла. Спасибо! Буду решать.
-
Робив. Замовляв в Мілані 18го листопада - як терміновий, який "за 7 днів". Прийшов в Мілан 10го грудня (через 22 доби), забрав 11го. Мені важко сказати, наскільки це реалістичний термін, могло просто пощастити. Бо чув, в тому числі від співробітників ДП "Документ", що зазвичай займає пару місяців. Для чоловіків - довше, бо якісь додаткові перевірки. Чув ще, що для підлітків може біти довго, але не знаю толком, чому. Співробітники казали, що документи з України відправляються один-два рази на тиждень.
-
Вибір є правильний без сумніву, але є дуже маленька вирогідність, що той запис будуть прослуховувати офіцери і приймуть це до уваги. Хіба що ви звернетеся в суд, але і там скоріш за все це все залишиться на етапі занепокоєння. Якщо не мовчати, то краще писати міністру, депутатам, або вебформу. Так хоча б якась вірогідність, що вас почують люди, які мають вплив на вашу заявку чи систему в цілому 🤷♀️
-
Додам ще зі свого досвіду. Я чекала на пластик 3 міс. Багато разів дзвонила. Не висказатись авжеж, а дізнатись на якому етапі розгляд. Писала вебформи і навіть отримувала реальні відповіді від офіцера ircc. Відповідь була завжди одна: чекайте, справа на розгляді. Хоча я бачила, що ніхто ту аплікацію навіть не відкривав. Ті, хто отримували еcopr після мене, всі отримували картки впродовж тижня. Ситуація зрушила з мертвої точки тільки після того, як я звернулася до МР. В той же день зʼявився апдейт, що справа на розгляді, а наступного дня вже нам вислали картки, які ми отримали через 5 днів в поштовій скриньці.
-
Доброго вечора. Можливо хтось знає як розблокувати свій акаунт?
-
Достатньо найвищого ступеня. Іноді , Wes просить надіслати і бакалавра , так як не вистачає предметів/годин , по дипломам зі строком навчання 1-2 роки
-
Зателефонуйте Вам поремонтують
-
Я не кажу що це тут не подіє але я б спочатку чекав років з 3-5 а тоді пробував моя думка Зара просто.
-
Ця програма не має строків... Суди працюють на звичайні програми набагато легше...
-
Може скажете що у нашій програмі займає багато часу? Наша програма найпростіша, там розгляд на хвилини, а збираються розтягувати на роки
-
Тут є такий нюанс що якщо з аплікацією дійсно проблеми депутат може допомогти. Інша справа коли аплікація в бескінечній черщі тоді відповідь така ж сама як по телефону. Прикладів чимало
-
Ви маєте на увазі з таких програм як гуманітарна група програм - спеціальна паблік полісі. Так їх обробили у 2024 середньому за 6,5 місяців, надавши біля 10000 місць у квоті. Усі, окрім української.
-
По статистиці тільки 9 % відмов так як у інших від 30 до 90 відсотків відмов. Так що маємо надію що в 2025 році українці будуть розглядати скоріше)
-
Хочете за 5 місяців імігрувати є EE...
-
Наша програма є з таких програм що займає дуже багато часу... Це не економічні програми
-
Якщо ви подивитись статистику то в 2024 році українці подалось 8456 , а в інших роках набагато менше. Тому так мало оброблено заяв від українців.
-
Те що комусь повезло і їх швидко розглянули не значить що всю купу так швидко прошерстять...
-
Думаєте?
-
Зара коли особливо будуть всі програми зменшувати і сповільнювати через рейтинги
12 Jan 2024, 17:45
389320/440741
less than a minute ago