PR CUAET
-
Достатньо найвищого ступеня. Іноді , Wes просить надіслати і бакалавра , так як не вистачає предметів/годин , по дипломам зі строком навчання 1-2 роки
-
Зателефонуйте Вам поремонтують
-
Я не кажу що це тут не подіє але я б спочатку чекав років з 3-5 а тоді пробував моя думка Зара просто.
-
Ця програма не має строків... Суди працюють на звичайні програми набагато легше...
-
Може скажете що у нашій програмі займає багато часу? Наша програма найпростіша, там розгляд на хвилини, а збираються розтягувати на роки
-
Тут є такий нюанс що якщо з аплікацією дійсно проблеми депутат може допомогти. Інша справа коли аплікація в бескінечній черщі тоді відповідь така ж сама як по телефону. Прикладів чимало
-
Ви маєте на увазі з таких програм як гуманітарна група програм - спеціальна паблік полісі. Так їх обробили у 2024 середньому за 6,5 місяців, надавши біля 10000 місць у квоті. Усі, окрім української.
-
По статистиці тільки 9 % відмов так як у інших від 30 до 90 відсотків відмов. Так що маємо надію що в 2025 році українці будуть розглядати скоріше)
-
Хочете за 5 місяців імігрувати є EE...
-
Наша програма є з таких програм що займає дуже багато часу... Це не економічні програми
-
Якщо ви подивитись статистику то в 2024 році українці подалось 8456 , а в інших роках набагато менше. Тому так мало оброблено заяв від українців.
-
Те що комусь повезло і їх швидко розглянули не значить що всю купу так швидко прошерстять...
-
Думаєте?
-
Зара коли особливо будуть всі програми зменшувати і сповільнювати через рейтинги
-
Так як раз уважно подивилися. І всі такі самі програми обробляються з феноменальною швидкістю. Наші бабці мабуть найживучі бо якщо так і буде йти, то треба 66 років щоб обробити усіх
-
Але в голові розумієм що це надовго
-
Я сам подав своїх бабу діда чекаєм...
-
Тут є що приорітети дають економічним програмам а не нам. Подивіться інші програми такого типу... Особливо в Квебеку
-
Поки вибори не закінчаться точно нічого не зміниться) ну це моя думка
-
Спочатку потерпіть щоб хочаб вибори закінчились)
12 Jan 2024, 17:45
389326/440420
30 minutes ago