PR CUAET
-
Думаєте?
-
Зара коли особливо будуть всі програми зменшувати і сповільнювати через рейтинги
-
Так як раз уважно подивилися. І всі такі самі програми обробляються з феноменальною швидкістю. Наші бабці мабуть найживучі бо якщо так і буде йти, то треба 66 років щоб обробити усіх
-
Але в голові розумієм що це надовго
-
Я сам подав своїх бабу діда чекаєм...
-
Тут є що приорітети дають економічним програмам а не нам. Подивіться інші програми такого типу... Особливо в Квебеку
-
Поки вибори не закінчаться точно нічого не зміниться) ну це моя думка
-
Спочатку потерпіть щоб хочаб вибори закінчились)
-
Згодна. Але також думаю, що якщо звертати увагу депутатів і міністра на занадто довгий термін очікування, освітлювати тему в змі і медіа, то маленька вирогідність що нас почують є. Але знов ж таки, часу зовсім мало пройшло, щоб сподіватися, що на це звернуть увагу. Мій посил був більше про те, що висказувати своє задоволення кол центру, це ні про що. Максимум цей звінок зіпсує настрій тому агенту ( який не винний в цій ситуації) і в якого може і так багато труднощів в житті.
-
Так і є. Строків в паблік полісі нема. Якщо їх не встановили
-
Що мені думати коли я маю офіційну статистику по гуманітарних програмах а ви дивитесь строки на сайті по інших програмах. По програмах спеціальних паблік полісі немає строків розгляд. Якщо ви бажаєте порахувати так само як ІРСС рахує строки на своєму сайті. То там має бути не 47 місяців а 66 років
-
1. квебек это отдельная страна и там свои сертификаты, что сильно удлиняют все 2. речь шла про publice policy программы, аналогичные нашей. а не про гуманитарку
-
Я теж дуже хочу щоб мої баба дідо змогли сюди потрапити але повірте... Мало що в Канаді швидко стається
-
Дякую)
-
Дякую за відповідь!.Де знайти такого нотаріуса в Ванкувері? Буду вдячен за відповідь!
-
Це ваша думка. І якщо вам з нею комфортно - то це чудово
-
Я теж так. В останній тиждень візитор візу і статуси оформили і привезли
-
Рік для ircc це каву попити тільки)
-
Та я взагалі подала батьків наприкінці програми, нам ще чекати і чекати 😅 років через 2 може почну панікувати, але я все ще вірю в чудеса 😁
-
Ще замало часу пройшло щоб щось могло "допомогти"
12 Jan 2024, 17:45
389338/433599
less than a minute ago