PR CUAET
-
Дякую)
-
Дякую за відповідь!.Де знайти такого нотаріуса в Ванкувері? Буду вдячен за відповідь!
-
Це ваша думка. І якщо вам з нею комфортно - то це чудово
-
Я теж так. В останній тиждень візитор візу і статуси оформили і привезли
-
Рік для ircc це каву попити тільки)
-
Та я взагалі подала батьків наприкінці програми, нам ще чекати і чекати 😅 років через 2 може почну панікувати, але я все ще вірю в чудеса 😁
-
Ще замало часу пройшло щоб щось могло "допомогти"
-
Misrep - directly or indirectly misrepresenting or withholding material facts relating to a relevant matter that induces or could induce an error in the administration of this Act. I do not think that this omission/mistake is material to your application for PR.
-
Те що ви бачите на сайті не встановлені строки а пораховані строки на основі оброблених заяв і вони автоматично змінюється в залежності від інвенторі та приоритетів. Тож я вам порахувала на нашу за формулою ІРСС. Це 66 років на сьогодні. Можете почекати -чекайте 💪🏻
-
Таких пару програм як в нас є висячих
-
74 дня сегодня🤯
-
Нажаль ні, ми робили з Онтарійським. Але мені здається не має значення з якої нотаріус провінції.
-
Ну і зараз почався період "скорочень" ще вроді тих хто розгляд робить теж почали скорочувати через зменшування квот і кількості якій дозволено імігрувати...
-
Я зверталась до Олени www.pravolaw.ca/ Все чітко було зроблено, швидко, правильно
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Дякую за поради
-
Дякую за спілкування. Ще раз - успіхів вам з отриманням статусу PR в Канаді!!!
-
Так звучить збоку ніби нам саме більше треба посуньте всіх вбік ...
-
Тут тільки рік пройшов...
-
В них там все дуже рандомно є але в економ програмах теж треба чекати півтора два роки щоб в суд іти
12 Jan 2024, 17:45
389351/437308
16 minutes ago