PR CUAET
-
Нажаль ні, ми робили з Онтарійським. Але мені здається не має значення з якої нотаріус провінції.
-
Ну і зараз почався період "скорочень" ще вроді тих хто розгляд робить теж почали скорочувати через зменшування квот і кількості якій дозволено імігрувати...
-
Я зверталась до Олени www.pravolaw.ca/ Все чітко було зроблено, швидко, правильно
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Дякую за поради
-
Дякую за спілкування. Ще раз - успіхів вам з отриманням статусу PR в Канаді!!!
-
Так звучить збоку ніби нам саме більше треба посуньте всіх вбік ...
-
Тут тільки рік пройшов...
-
В них там все дуже рандомно є але в економ програмах теж треба чекати півтора два роки щоб в суд іти
-
Можливо вам цікаво. В ircc стабільність тільки в ЕЕ... І мало що поміняється за такий короткий проміжок. Економічні програми люди чекають 2 роки якщо дуже не пощастить. Але в них виділений приорітет і квота є...
-
A PNP це що таке?
-
3-5 років до суду просити аор а далі сидиш продовжуєш перміт по коду ( не професійна порада а чисто мля думка)
-
А те що такий розгляд є це факт... Як бачимо вище і ще пару висячих програмах молись офіцеру не молись нічого не зміниться
-
Статус можна продовжити і без куету.
-
З WP велике запитання. Так як плануються зміни в правилах.поьрібно буде вимогам відповідати. Visitor records думаю без проблем. Напевно і з SP не має бути проблем
-
Ви серйозно, 3-5 років чекати!? А чому не 15-20, чому тільки 3-5 років?! А Ви впевнені, що в період Вашого пасивного очікування 3-5 років у Вас залишиться можливість продовжити своє офіційне перебування в Канаді (WP)?! Дивлячись на сьогоднішні події я б не була такою....оптимістичною🫠🥴
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка на який термін зараз у Едмонтоні подовжують дитячі паспорта? І друге питання, чи можливо його подовжити після закінчення самого паспорту? Дуже дякую
-
Щиро дякую за аідповіді!
-
Чи можливо буде продовжити дитині 15 р ( немає українського ID, будемо продовжувати паспорт) ворк перміт після 31 березня 2025 , на основі батьківських WP?
-
Так Ви самі його розвели, пропонуючи чекати 3-5 років!!!
12 Jan 2024, 17:45
389362/441533
3 minutes ago