PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, паспорт, изготовленый и доставленный в консульство Торонто, можно каким-то образом доставить в Виннипег без личной поездки в Торонто?
-
Моя история с паспортом. Я заказывала доставку Укрпочтой. Ждала 2 месяца.
-
Я подала заявку 26 грудня, а сьогодні отримала вже відповідь, що перміт продовжено. Тепер треба чекати паперовий ворк перміт поштою, це десь до 6 тижнів.
-
Вітаю, хто має досвід продовження open WP за CUAET будучи не в Канаді?
-
😭😭😭😭. І де справедливість?
-
після Eligibility потрібно до шести місяців чекати до Final decision. у вас ще цей термін не вийшов
-
Так Я так робила Але дали на рік, а не по закінченню мого ворк перміту
-
Дякую.
-
Поясніть будь ласка, що це значить?
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1pEBY1ygxGD5lAmjGu0iwg_iqb_KLqhnB1LVPu8IYA6w/edit?usp=sharing
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYzzULX_nlyyP_Z86_onMDjEDezi6K1INedl8zV7yzfPF5Wg/viewform?usp=header
-
Вітаю! Так .
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, таке питання, якщо до закінченя паспорту ( чололовічого ) дитині підлітка залишилось 1 рік 2 місяць, чи можна подати на новий ? Приймуть в консульстві Едмонтона на подачу нового паспорта?
-
Где можно узнать, когда консул из Торонто будет ехать в Виннипег? Если скоро, то нет смысла тратить время и деньги на билеты, чтобы забрать паспорт.
-
Доброго вечора! Хтось має інструкцію як продовжити Open WP ?
-
Чи є ті хто продовжив перміт літом і зараз збирається це зробити знову чи вже зробив,ніяких проблем не буде?
-
Підскажіть, будьласка, з досвіду. Подаемся на продовження Work та Study permits родиною. Але для дитини (5 років) отримали новий паспорт і ми прикріплюем його. Питання.. а чи потрібно прикріпляти старий паспорт або десь вказувати інформацію про зміну паспорту? Дякую.
-
Дякую!)
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=C26xJLAHfvJKQgmj
-
До 31 березня (дедлайну на продовження WP) не зможу приїхати до Канади. Теперішній WP дійсний до 26 року
12 Jan 2024, 17:45
389421/440744
less than a minute ago