PR CUAET
-
😭😭😭😭. І де справедливість?
-
після Eligibility потрібно до шести місяців чекати до Final decision. у вас ще цей термін не вийшов
-
Так Я так робила Але дали на рік, а не по закінченню мого ворк перміту
-
Дякую.
-
Поясніть будь ласка, що це значить?
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1pEBY1ygxGD5lAmjGu0iwg_iqb_KLqhnB1LVPu8IYA6w/edit?usp=sharing
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYzzULX_nlyyP_Z86_onMDjEDezi6K1INedl8zV7yzfPF5Wg/viewform?usp=header
-
Вітаю! Так .
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, таке питання, якщо до закінченя паспорту ( чололовічого ) дитині підлітка залишилось 1 рік 2 місяць, чи можна подати на новий ? Приймуть в консульстві Едмонтона на подачу нового паспорта?
-
Где можно узнать, когда консул из Торонто будет ехать в Виннипег? Если скоро, то нет смысла тратить время и деньги на билеты, чтобы забрать паспорт.
-
Доброго вечора! Хтось має інструкцію як продовжити Open WP ?
-
Чи є ті хто продовжив перміт літом і зараз збирається це зробити знову чи вже зробив,ніяких проблем не буде?
-
Підскажіть, будьласка, з досвіду. Подаемся на продовження Work та Study permits родиною. Але для дитини (5 років) отримали новий паспорт і ми прикріплюем його. Питання.. а чи потрібно прикріпляти старий паспорт або десь вказувати інформацію про зміну паспорту? Дякую.
-
Дякую!)
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=C26xJLAHfvJKQgmj
-
До 31 березня (дедлайну на продовження WP) не зможу приїхати до Канади. Теперішній WP дійсний до 26 року
-
заполнить и подписать у нотариуса
-
Ви тимчасово не в Канаді? Чи навіть тут не були? Бо в принципі податись на продовження WP можна через сайт. Якщо ви просто тимчасово поїхали кудись, то не думаю, що це якась проблема. Але якщо ви тут вже, умовно, пару років не були, або взагалі сюди не приїхали ще, то у мене сумніви, що можна продовжити.
-
Всім привіт, при подачі заявки на продовження ворк перміту, вказала що проживаю с громадянським чоловіком. Вони просять надати довідку imm 5409. Я не можу зрозуміти, як її заповнювати, або треба офіційно оформити common low, а потім подаватися на продовження wp. Підкажіть будь ласка, хто стикався з цим, що робити?
-
Це я знаю, але чула що були такі інциденти, сказали в консульстві якщо більше 6 місяців паспорту то на новий не приймають. Може хтось чув за це ?
12 Jan 2024, 17:45
389425/441536
4 minutes ago