PR CUAET
-
Тепер стоїть питання чи шанс навіть для людей з дуже сильним кейсом. Виходячи з того, що я прочитала , немає Сьогодні прочитала, що виступав міністр еміграції і сказав, що по гуманітарній програмі тільки українців подалися 12 тисяч ( а є інші національності) . плюс по програмі Refusion подались 23 тисячі українців. А Refusion тепер включено в склад гуманітарної програми. Так що вже всі квоти вийшли, тому що квот по гуманітарній тільки 10 тисяч. Тобто вже заявок набрано на декілька років вперед. Коли розглянуть? А хто його знає? Кого відсіють? Думаю, що багато
-
Ворк перміт це дозвіл на роботу . Ніякого відношення не має до того що у вас с житлом у країні громадянства. Якщо ви маєте наміри залишитись то потрібно подаватись пр по тім програмам у яких канада зацікавлена. На гуманітарні напрямки як бачимо це лотерея бо сьогодні імігрантів треба як умога більше а завтра тільки найкращі
-
Аор має бути. У вас в біометрії написаний номер. Це і є пор
-
Перебільшувати можуть лише квоти по біженству.
-
Относительно кого отсеят, в первую очередь отлетят те, кто заполнял самостоятено без должнох знаниях законов Канады. Во вторую очередь отлетят те, чить консультанты просто деньги брали и под капируку клепали "кейс". Дальше пойдут те, кто на момент рассмотрения не был в Канаде (поверьте тут таких тьма "подамся во все страны EU" где-то да и повезёт). Отдельно отлетят кейсы которые были собраны на скорую руку "у меня паспорт заканчивается через ХХХ". Почему я так думаю? IRCC отказывает в продлении OWP из-за "забыл приложить", "не так перевёл", "не работаешь и зачем тогда OWP" и тому подобное. Дальше, на вентилятор попадут те, кто подавался online - их через AI пропустят, и AI там чёт своё сделает (одной IRCC известно чё там к чему). В сухом остатке от 23 тыс пусть хотя бы половина останется. Хотя бы на основании "миллиона разных статистик", взять для примера acceptance rate 58.7% Т.ч. те, кто правильно всё готовил (а подготовка по H and C занимает от 6 месяцев), у них шансов на порядок больше.
-
Ви не враховуєте що квоти на гум можуть не дотримуватись, їх можуть перебільшувати
-
Як казав дід Панас: " ...
-
Это верно. Квота для H and C - это условное понятие, я бы сказал влияющая на скорость рассмотрения. По закону все апликации обязаны рассмотреть. Причины отказа "нет квоты" такого в IRPA не предусмотрено. Квоты не приятны тем, что к тому времени когда ваш кейс рассмотрят вы можете потерять статус в Канаде и обязаны будите покинуть страну.