PR CUAET
-
Ні, нема потреби повідомляти
-
Как это будет работать в условиях будущего запрета продления OWP?
-
Де про це написано?
-
@olgalaoshi [469261164] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 18/01/2025 06:48.
-
Пробачте, я не всі правила чату знаю, не впевна, що лінки дозволені. Краще загугліть ucc’s call to action.
-
Доброго усім! Підкажіть будь ласка. Зловив слот для оформлення паспорта дітям, але вичитав як що батько подає доки то потрібен витяг з резерв+, нам нададуть послуги без цього, як що ні то може дружина по моєму запису оформити паспорти дітям і як правильно це зробити. Дякую
-
Понятия не имею :) Самому очень интерестно узнать. Ув. Министр что-то не членораздельное на это ответил, что-то в стиле "вы пишите объяснения, и дай бог офицеры как-то там поймут чё делать".
-
Відмова у візі куает, батько 73 роки, професійний військовий, 22 роки на пенсії, служба в Українській та срср армії , до березень 24 PFL, дали відповідь, липень 24 те саме типу відповіді я не дала, знову завантажила, січень 25 відмова. Таке враження що відповідь не читали, відмова inadmissible по пункту 34, стверджують звязки з гур.
-
Ну, не все :) Формы переделали только в Августе 2024, если я не ошибаюсь, убрав возможность отправки апликаций по почте.
-
Онлайн подавались всі
-
Суд :) йти на другу роботу 10 штук заробити :)