PR CUAET
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Мария has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Алексей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Как это понять новый? У вас же и так новый?
-
Знаю истории когда по одному родственнику подались сразу 7 человек из разных семей.
-
Опять это троль… а я думаю откуда 100 сообщений
-
У мене така ж ситуація, паспорти не друкують зараз
-
В Україні можливо проблем і немає, є проблеми з тими, що роблять за кордон, там різні дні для руку в них.
-
User Влад has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я звонила несколько раз попадала на разных операторов, говорят одно и тоже. Открыла их сайт, ничего подобного там нет. Вот и думаю, а что это было? Негласная инструкция или безграмотность операторов, или специально так говорят для людей в возрасте, чтобы уезжали? 🤔
-
Не робіть такого
-
Підскажіть будь ласка, син подавався на стаді перміт для університету на основі листа про зарахування? Навчання з осені 2025? Скільки часу пішло з подачі до отримання стаді? Потрібно отримати нові стаді, ворк а потім вже на візу..
-
Можливо, є якась першочерговість. Не виключаю це.
-
Спасибо за информацию. Очень похоже, что государство очередной раз делает подлянки людям за границей. Иначе это не возможно назвать. Я сразу об этом подумала, а благодаря Вам убедиласт в своих догадках.
-
Дійсно? На фабриці має значення для яких саме громадян України друкують? Це звідки у Вас така інформація?
-
Хто так робив, пишуть що видають візу по старому перміту і по його терміну дії
-
Чому?
-
Для тих хто закордоном, то замовляє МЗС. Документ - це інше міністерство. Відповідно, хто замовляє в Україні теж замовник інакший. Тому, МЗС, банально може не мати грошей або ще не виділили.
12 Jan 2024, 17:45
389579/441535
about a minute ago