PR CUAET
-
Я б спробував ще раз підійти і пояснити через ракурс того що імміграції дуже непередбачувана. А вам потрібно ПР бо це можливість будувати тут майбутнє. Мій HR до прикладу казав мені що куди спішити в мене ВП більше двох років. Але після мого аргументованного спітчу що я хочу зробити ПР зараз документи були готові за декілька тижнів
-
Можу помилятись: з начитаного по чатах, здається банки видають heloc приблизно не більш, ніж на 80% від того, що людина внесла в тіло. Й припускаю, вони хочуть мати ці 20% від down payment на всякий пожарний.
-
User Диана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Часто HR і власники нікуди не спішать. Аргументуйте що вам потрібно саме зараз і все вийде
-
Логіка така: в ворк перміті ви кажете, що на час expiry - ви покинете Канаду, відповідно вам страховка більше не потрібна з того дня. Я б на вашому місці просто сфокувулася б на подачі на новий ворк перміт - зробіть собі подушку поки є можливість до кінця березня, щоб потім не хвилюватися так сильно що піар затримується
-
Також телефонувати )
-
Підскажіть будь ласка, я маю WP до вересня 2025 року, який я отримала по туристичній візі ( не CUAET). З вересня 2024 року Канада завершила видачу НОВИХ пермітів для visitors. Чи можу я продовжити до 31 березня 2025р діючий WP. Паспорт і віза ті ж самі. Дякую.
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка . В лютому планую подаватися на новий WP . Чи треба паралельно подаватися на нову візу ? ( так , як поточна віза закінчується на початку 2026 ( закінчується дія закордонного паспорту )) . Новий закордонний паспорт є .
-
Дякую
-
Якось так. Ще з страхуванням пов'язано. Буду далі копати, але вчора в BMO пояснили що краще вернуться до цієї ідеї по закінчення першого п'ятирічного терміну
-
Під скажіть будь ласка. Батько повертається в Канаду з Америці , у нього WP до літа 2025, а він повертається десь на весні . Що в цьому випадку ему робити?
-
Ось ремарка в статті, яка пояснює, чому строки розгляду програми затримуються. Цікаво було почути про limited admission від IRCC, бо це показує, що вони дійсно притримуються планів: The department says processing times for all humanitarian and compassionate pathways including the Ukrainian PR stream "are expected to grow" due to the high volume and limited admission. (IRCC's admission target for the whole category is 10,000 people in 2025, 6,900 in 2026 and 4,300 in 2027.)
-
Встигнути подати на подовження ВП до 31.3.25 Для цього він має бути в Канаді.
-
Это да.Я думала на эту тему, но паспорт у меня всего до июля 2027, т.е. новый ВП продлиться всего на 7 мес. Когда будет новый ВП по срокам - вопрос и потом еще сколько ждать новую мед. карту, сколько времени. И столько времени быть без страховки? Напряжно очень в моем возрасте.