PR CUAET
-
Ось ремарка в статті, яка пояснює, чому строки розгляду програми затримуються. Цікаво було почути про limited admission від IRCC, бо це показує, що вони дійсно притримуються планів: The department says processing times for all humanitarian and compassionate pathways including the Ukrainian PR stream "are expected to grow" due to the high volume and limited admission. (IRCC's admission target for the whole category is 10,000 people in 2025, 6,900 in 2026 and 4,300 in 2027.)
-
Встигнути подати на подовження ВП до 31.3.25 Для цього він має бути в Канаді.
-
Это да.Я думала на эту тему, но паспорт у меня всего до июля 2027, т.е. новый ВП продлиться всего на 7 мес. Когда будет новый ВП по срокам - вопрос и потом еще сколько ждать новую мед. карту, сколько времени. И столько времени быть без страховки? Напряжно очень в моем возрасте.
-
А де продовжувати?
-
Дякую 🙏
-
Це робиться онлайн
-
Та ось тільки завантажив з сайту і все одно теж саме
-
Доброго для, чи може хтось підказати, як діяти у разі, коли в формі на воркперміт вказали не повну адреса та помилково переплутали їм'я та призвище місцями, та вже сабмітнули і здали біометричні дані. Намагалися дзвонити, але щось пішло не так і вони чомусь не приймають UCI, але може то е брак англійської. Може є якісь іншій спосіб це вирішити? Дуже дякую за відповідь.
-
Доброго дня! Питання щодо продовження work permit. В'їхав до Канади до 31 березня 24-го по Куаєт, отримав ворк перміт на три роки (до 27-го). І одразу ж поїхав до іншої країни. Зараз думаю прилетіти до Канади на тиждень, податися на продовження ворк перміту, відправивши заявку на території Канади онлайн до 31 березня 25го. Але мені знову-таки доведеться одразу відлетіти назад до іншої країни. ( 🦞Тут вже писали, що краще залишатися у Канаді до ухвалення рішення, щоб не отримати відмову. Але чи немає когось з більшим досвідом (статистикою) щодо відмов у кейсах, як у мене? Які мої шанси отримати новий ворк пермiт, якщо я жодного дня не працював у Канаді і після вiдправки заявки одразу поїду в іншу країну?🌻 Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть чи вплине якось відсутність в Канаді впродовж 7-10 днів на подовження? Чи краще вже по поверненню оформити заявку
-
Не знаю в какое направление отнести свой вопрос. Он для общего развития. Что делать иммигранту, когда у него нет паспорта и нет WP. Но есть поданная анкета ВОССОЕДИНЕНИЕ СЕМЬИ. Какое право это даёт иммигранту. Будет у него мед карта и членов его семьи, сможет он работать и члены его семьи. Или уже сейчас покупать палатку и отправляться в метро? Есть этому логическое объяснение?
-
А номер телефона хтось знає?