PR CUAET
-
В письме на отказ в визе офицер упомянул «This includes assessing whether you are coming to Canada temporarily for the reason(s) you describe in your application». Обычно этого можно избежать, если есть сильные связи с Украиной. У меня же мужа нет, детей нет, имущество есть, но я с территории военной зоны, то бишь даже, если захочу я вернутся просто напросто не могу на текущий момент, а вп и трп истекает в апреле, потому офицер может и не видит причин, что я могу выехать Но я не знаю, это просто предположение, а не консультант. Хотя и этот момент в отказе мне не ясен так, как я внутри Канады
-
Завантажити скан нового паспорту в поле Passport при подачі заяви на продовження дозволу на роботу, і вказати дані нового паспорту у відповідній формі. Віза тут ні до чого.
-
Я так розумію, що старий статус зберігається тільки пів року після подачі? В моєму випадку- до закінчення терміну дії wp, до кінця травня?
-
Фото 10х15 см потрібно, щоб його могли відсканувати і не втратилася якість. Для підтвердження адреси проживання в Канаді можна взяти driver license, health card (якщо там вказано адресу), ID card, договір оренди, voide check з банку, для дитини можна взяти довідку з навчального закладу
-
Если ничего не поменялось, то не надо. Если у вас закончится WP, но вы подались на новый WP, то у вас остается старый статус, до вынесения ими решения
-
Всім привіт! Хтось знає чи серпень вже почав аор отримувати ?
-
Добрый всем день, скажите пожалуйста ожидает ли кто-то WP с начала ноября?
-
Ви її роздруковували, відсканували і завантажували назад? Якщо так, то це і є причина. В формі у полі "підпис" треба написати свої прізвища і ім'я, натиснути validate, зберегти і завантажити.
-
Якщо все ж таки по wp буде відмова , подаватися на VR?