PR CUAET
-
Привіт everyone! Підкажіть, будь ласка 🙏 Ситуація така : я подалась на OSAP , оскільки планую навчатися ( у вечірній час) . На разі в кінці січня я втрачаю роботу, оскільки компанія закриває локацію, в якій я працюю. Тобто я маю право на Employment Insurance. Як може вплинути EI на OSAP??
-
Доброго ранку) Підкажіть перелік документів які додаєте до паспорта коли відправляєте на нову вклейку візи на сайті бачила перелік- не розумію , що таке VAC consent form
-
Вам на еmail прийшов запит паспорта?
-
З цього переліку нічого не потрібно?
-
За останні рік я знаю тільки 2х людей котрим вдалось стати на облік дистанційно. Всі інші, у такому д становищі як і Ви. Нажаль нічого зробити не можливо. Можете спробувати написати бо Вашого ТЦК. Але малоймовірно що буде результат.
-
Коли вам надішлють запит на паспорт, там буде написано що надіслати( це буде паспорт, лист-запит)
-
Шкода, в наступний раз ставте нагадування в телеграмі, про перевірку саме на сайті, а не на пошті, бо мені взагалі і в спам не приходило, але дякую, що перевіряла кожного дня перед необхідними датами. Бо на мій час прийшла також мама з дитиною і їх не прийняли, бо вона не підтвердила
-
Так)
-
Можна вам написати в особисті?
-
Виконуйте тільки по інформації яку вони вам надіслали.