PR CUAET
-
Підписати може кожний : головний аплікант чи аплікант, депендент ( дружина чи діти від 18 до 22) Канадській родич теж може підписати і це буде дуже добре
-
Жінка вже писала куди тільки могла, та написала в дію в підтрику, а вони сказал що вам допоможе цей бот і скинули посилання.
-
Це варіант як мати власне житло не влізаючи в кредит на 30 років?)))
-
То шось хто зна шо, а не чат бот, і до чого тут підтримка дії?
-
Хто робив доставку виготовленого паспорту між консульствами з Торонто до Едмонтону? Як це правильно зробити? Дякую
-
Доброго дня Хтось може порадити хорошого імміграційного консультанта в Калгарі, який зможе допомогти з подачею на TRP?
-
я теж здивувався, жінка листувалася з підтримкою Дії, вон скинули посилання, там задаєшь питання, а такє враження що люди відповідають. може це якась лінія підтримки, проте сказали що це бот
-
Номер справи це і є АОР. Більше ніякого підтвердження не потрібно. Ви можете використовувати цей номер при зверненнях
-
Тому жінка хвилювалася, бо ловили слоти ще у листопаді
-
напередодні візита за дві доби у кабінеті е-консул була помилка та НЕ було взагалі підтверджених візитів. Ані підтвердженого не було ані того що не підтверджували
-
так слоти були, але жінка хвилювалася чому не приходило підтвердження, бо у телеграм каналах писали що якщо не приходить підтвердження - то може не бути візита. Тому шакала способи як перевірити
-
Це звісно нічого, що ми за виготовлення паспорту платимо до виготовлення.
-
Нам директор і вчитель теперішній та з минулого року написали листи без проблем. Школа невелика і директор знає кожну дитину і батьків.
-
Тому і питання до роботи МЗС, а не фабрікі, я про це)
-
Ми платимо на ім'я консульства, або іншого з врахуванням їх послуг. А ось безпосередньо послуги комбінату оплачує МЗС і доки воно не оплатить, ніхто нічого робити не буде.
-
до 6 мес, если офицер не укажет меньше на границе
-
А ви хотіли нове консульство в Канаді відкривати, тут навіть не паспорти грошей немає 😅
-
Доброго дня! Порекомендуйте будь-ласка, вчителя з французької мови?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка посилання на оформлення Work Permit для дітей(14р та 17р)
-
Можна будь ласка посилання на цю статтю
12 Jan 2024, 17:45
389811/474652
4 days ago