PR CUAET
-
Це звісно нічого, що ми за виготовлення паспорту платимо до виготовлення.
-
Нам директор і вчитель теперішній та з минулого року написали листи без проблем. Школа невелика і директор знає кожну дитину і батьків.
-
Тому і питання до роботи МЗС, а не фабрікі, я про це)
-
Ми платимо на ім'я консульства, або іншого з врахуванням їх послуг. А ось безпосередньо послуги комбінату оплачує МЗС і доки воно не оплатить, ніхто нічого робити не буде.
-
до 6 мес, если офицер не укажет меньше на границе
-
А ви хотіли нове консульство в Канаді відкривати, тут навіть не паспорти грошей немає 😅
-
Доброго дня! Порекомендуйте будь-ласка, вчителя з французької мови?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка посилання на оформлення Work Permit для дітей(14р та 17р)
-
Можна будь ласка посилання на цю статтю
-
помогу с заработком людям, находящимся на Украине HelpSOSHelp_bot
-
В бюджеті NS за 2024 рік вже були ті цифри
-
Наскільки я знаю по відгукам людей тут, то процедура займає овербагато часу. Бо якщо ви хочете переслати з одного консульства в Канаді до іншого консульства в тій же Канаді, консули з одного отримують ваш паспорт в першому консульстві, відправляють назад в Україну і потім знову доставляють до нового консульства. Займає багато місяців, якщо не рік. Але це інформація кількох місяців потому. Зараз все дуже сильно змінюється, тому краще написати безпосередньо у саме консульство.
-
Хто скільки часу чекав на AOR по TRP і WP при подачі поштою?
-
Вітаю. Відмовили у ворк перміт, коли можна подавати аплікацію знову?
-
Від 14 можна голосувати у партійних виборах. Громадство не обов'язкове тільки ПР
-
Можливо але наступного місяця члени партії будуть обирати лідера, тобто прем'єра Канади. Для людей з ПР це єдина можливість напряму голосувати за Прем'єра.
-
Нет, вы заказываете доставку другой службой просто для того, чтобы он быстрее приехал. Но получаете все равно лично в консульстве, где подавались
-
Яка причина відмови?
-
В реальному часі
-
Вітаю! Допоможіть , як і з чого почати ловити ці слоти. Мені потрібно дітям виготовити паспорта 14, 12 та 8 років та чоловіку . Не знаю з чого почати і де подивитись або прочитати інформацію. Зайшла на сайт консульства - нічого не поняла🫣. Але у дітей паспорт закінчується 2026 в грудні, у чоловіка також .
12 Jan 2024, 17:45
389822/445547
17 minutes ago