PR CUAET
-
Я думаю, что еще можно брать нескольким людям тесты и проходить по очереди, результаты не сохраняются.
-
На официальном сайте. Там бесплатно 2 теста. Можно дополнительно купить у них он лайн тесты и проходить. Только результат будет видет только в лиснинг и ридинг.
-
Дивилася відео у Mad English, він давав шаблон і приклади. Спробува так само написати, запам'ятала пару шаблонних речень і слів типу simultaneously замість at the same time. Можно просто 1 слово з академічного рівня вставити, не обов'язково їх дуже багато писати.
-
Як ви готувались до письмової частини?
-
Всі привіт:) Отримала сьогодні результати CELPIP: listening 5, reading 6, writing 8, speaking 7. Майже не готувалася, пройшла 2 рази пробний тест (наприклад,listening був 5 і 8, але ж це вдома:)) , подивилася Mad English щоб зрозуміти формат екзамену, бо на оф.сайті можна дивитися із пустого в порожню до пенсії. 3 роки тому сдавала IELTS, було В2, і якщо порівняти, то CELPIP легше. Якщо нормально готуватися (місяці за 3), а не як я, то тест впринципі не важкий. Головне навчитися так, як хочуть від тебе. Як на мене, які вдома бали при тренуванні, такі приблизно і на екзамені. Майте на увазі, у кого проблеми зі слухом і хто носить слуховий апарат: на екзамені аудіування в наушниках і мій слуховий апарат вимикається автоматично, тому чула не дуже, тому питайте про такі речі заздалегідь. Я не питала, а напевно треба було. Мені потрібні були мінім 5, тому по балах все влаштовує з балами:) Будуть питання - пишіть. Що зможу - підкажу, без проблем:)
-
🤩 приложения для изучения английского подготовили для вас специальную подборку приложений для изучения языка и улучшения своих навыков. краткое описание: - memrise - поможет пополнить словарный запас и выучить новую лексику; - rosetta stone - здесь нет простого перевода слов на русский, то есть лексика изучается с помощью сопоставления выражений с картинками. - ремемба - с помощью карточек помогает выучить новую лексику. можно также добавлять свои карточки, что очень удобно; - words - в этом приложении карточки разделены на различные тематические блоки. обучение проходит форме игры, а это очень полезно и интересно! 💭 в комментариях напишите приложения, которые вы используете для изучения языка
-
Спасибо
-
Осталось дождаться точного описания и требований по программе. Тогда будет яснее картина
-
Мне непонятно как это?
-
Да, планируют именно так
-
А как это,спонсорство,но без финансовых обязательств?
-
👩🎓 Як отримати дублікат диплома про вищу освіту. Пояснює МОН ✔️ Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту (диплома) та/або додатка до нього, треба подати письмову заяву до вишу, який видав документ. ✔️ Якщо заклад, де ви навчалися, реорганізували, то звернутися треба до його правонаступника. Йдеться про випадки приєднання, злиття чи ліквідації закладу вищої освіти. ✔️ Якщо немає правонаступника або виш не здійснює освітню діяльність (анульовано ліцензію, не було переміщено з непідконтрольної території), то заяву треба подавати до МОН. ‼️ У заяві зазначте: 🔹 ПІБ, дату народження; 🔸серію та номер документа, що посвідчує особу і громадянство; 🔹місце проживання, телефон; 🔸найменування ЗВО та дату його закінчення; 🔹назву документа, дублікат якого замовляється; 🔸причину замовлення дубліката; 🔹інші відомості, які вважаєте важливими; 🔸згоду на обробку персональних даних. ❓ Заяви до МОН подаються 📪 на адресу 01135, м. Київ, пр. Перемоги, 10 або на скриньку 📨 [email protected] ➡️ Джерело ❓ Докладну інформацію про процедуру виготовлення дублікатів також можна дізнатися у ➡️ відповідному порядку. ❓ Поширені запитання про вищу освіту. ➡️ Переглянути їх можна за посиланням. 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Також непогано ця програма заходить батькам Канадських громадян та Прів, які вже давно тут, вся їхня сімя тут, і при умові що в Україні немає близьких родичів, нерухомості роботи і тд і тп. Але враховуючи що з жовтня відкривають програму для родичів, подаватися на гуманітарку виглядає просто марною тратою зусиль в такому кейсі.