PR CUAET
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, чи видають ще work permit в аеропортах, якщо віза була оформлена в серпні 2023 року?. Віза в паспорті є.
-
К примеру в сервис Вашей провинции могут не поверить и не продлить медикарту. У нас не было такой позначки и проблем не было, но и наш сервис Нью Брансвик всегда адекватный. Вцелом эта позначка есть в системе, но на самом пермите её могло не быть. При подаче на продление WP там был дополнительный пункт - получить позначку эту
-
Тому що треба з чогось починати. Треба звертатися з конкретною проблемою і запитувати чому змінюються умови коли обіцяли одне, а виконують інше. А якщо писати ✍️ загальний лист, то отримуємо відповідь яку вже Мілер казав : « ми надали можливість подовжити ВП ще на три роки, ми нікого не відправляємо»
-
Мы выезжали и заезжали, когда в детей оставалось 5 месяцев до кончается паспорта и визы - все нормально, нигде ничего не спрашивали.
-
Ні в мене 11.01 і нічого
-
Ви як багатодітна родина можете йти як пільгова категорія, але мені відмовили написали що у вас паспорти ще дійсні до вересня 25, і я мусила ловити в звичайній черзі.Пробуйте їм писати може щось зараз змінилось з листопада.