PR CUAET
-
Можете дати адресу, де здавали кров ? Дякую
-
Потрібно бути в Канаді
-
Вітаю ! підкажіть будь ласка. Якщо подаватись на новий вокр-перміт. Обовʼязково бути на цей момент в Канаді? Чи можна не бути в крайні? Виїхала зараз до України, планую новий паспорт тут зробити для перміту. Але переживаю, що можу не встигнути повернусь і запізнюсь із подачею на подовження перміту до дедлайну. Дякую
-
Ще минулого року було відомо , що приблизно так і буде в цьому році. Так що нічого дивного (
-
Доброго дня. Завтра їду В Едмонтон. Оплата паспорта на місті? Нічого не змінилось? Всім дякую.
-
Всім привіт. Їду 20/01 з Калгарі в Едмонтон і назад, можу взяти декілька людей з собою.
-
Всім привіт. Їду 20/01 з Калгарі в Едмонтон і назад, можу взяти декілька людей з собою.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка можливо хтось має досвід . Подавася на продовження ворк перміту в літку тоді не оплатив потім прийшов запив одразу оплати але як виявилось зробив помилку не нажав next та отримав відмову за не оплату. Потім подався ще рас оплатив , погодження отримав . Одже чи мав хтось досвід повернення коштів за невикористану квитанцію , позаяк при новій подачі просить в кінці платити і не має можливості загрузити стару .
-
Ви на громадянство подаєтесь ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка для подання за атлантичною програмою свідоцтва про народження старого зразка УРСР, потрібно оновлювати до нового українського зразка?
-
Привіт, чи може хтось зробити скрін шот як виглядає PAL? Дякую
-
вітаю! а як ви дізнались шо паспорт в дип пошту потрапив? я подалась 20/11 але не доставлено щє виготовлений так само 28/11