PR CUAET
-
Так, я прочитала ваше оригінальне повідомлення і так, я бачу різницю. І ще раз Вам пишу, що за пережиту українцями трагедію Канада і її мешканці не мають і не будуть платити гроші з казни/ гаманця. Навіть по закону вони того робити НЕ зобовʼязані Подобається вам така відповідь чи ні це вже інше питання
-
Дуже дякую.
-
Якщо Ви уважно прочитали, я написав що "Є РІЗНИЦЯ" між тими, хто тут стабільно живе і їхніми можливостями ВЧИТИСЯ і тими хто приїхав через ТРАГЕДІЮ, будучи не підготовленим до еміграції. Чи Ви не бачите РІЗНИЦЮ???
-
Дійсно, якщо українці нічого не будуть робити ,то насправді нашу програму перестануть обробляти більше 😞і ми всі є свідками тому ….Тому Дуже Дякуємо за написання такого конструктивного , чудового змісту листа ,нарахунок всіх українців щодо цієї програми .… вірю , що ще більше людей доєднається🙏до нього ,чим більше підписів людей тим більше він має силу)
-
Дякую Вам за відповідь і що бачите РІЗНИЦЮ!
-
Дякую за інформацію. На жаль, на сьогодні, це виглядає СУМНО! :(
-
Шановні одногрупники🇺🇦🇺🇦!! Поки є можливість, долучайтесь до листа!!! Не бійтесь, це не є заклик до протиправних дій, це лист де ми просимо увійти в наше становище і дати нам можливість спокійно та з вірою в завтрашній день будувати наше нове життя в Канаді🇨🇦❤️.
-
На мою думку треба вже готувати план Б. Мені цікаво про які обмеження він казав на зустрічі по нашій програмі. Звучить як в анекдоті коли HR викидає половину стопки заявок і каже, кому потрібні ці лузери…
-
Це повна маячня, в Канаді дуже велика українська діаспора що вони думали що не набереться 11к сімей з родичами. Ця відповідь просто щоб щось відповісти.
-
Ще старші ніж 35… це нажаль факт. І це наша реальність.