PR CUAET
-
Перенесено у відповідну гілку: t.me/prcuaet/19036 @rylskaa
-
Доброго дня! Питання не зовсім про піар. Підкажіть будь ласка, я подовжила собі work permit до 27 року, але моя visa до кінця березня 2025. Мені треба продовжувати цю visitors visa і чи вона не анулює мій work permit?
-
Ви сказали те, що думають всі. Але певно в імміграційному уряді так не вважають.
-
Всім привіт, подаю на візітор дитині, підкажіть що тут відповісти? Що таке лендед іммігрант не дуже розумію
-
Так подайтесь на «визитор виза» а вы подались на другую «temporary resident visa» которая разрешает проживать в Канаде и как я поняла офицер имел в виду ваши связи с Канадой а не Украиной. Я подала маме на визитор визу с наличием у нее статуса ТRP. Визу одобрили.
-
Буду виїжджати за кордон. Тобто мені просто треба податись на visitors visa через сайт ircc і все? Дуже дякую за відповідь!😊
-
Підкажіть будь-ласка, при подачі на новий паспорт: «aктуальний військово-обліковий документ в електронному вигляді для чоловіків віком 18-60 років, сформований не раніше, ніж за 3 дні до звернення до консульської установи через застосунок Резерв+ (роздрукований pdf-файл)» Звідки друкується цей пдф-файл? Якщо дані оновлені і відображається QR код в Резерв+, то це ще не воно?
-
По цій програмі подалися й молоді люди, з роботою та мовою, які повністю себе забезпечують, але це нічого не міняє. Всі в одному човні.
-
Выбираете секцию update or ask about your application, и далее отвечаете на вопросы и излагаете суть проблемы
-
Привіт всім Чи знає хтось де можна взяти інструкцію як податись на платне продовження WP другий раз? Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Вітаю а де можна прочитати інтерв'ю КУК з міністром імміграції. Дякую!
-
Подивіться в ютубі виступ.
-
Как то я писпла,что чем больше вы подгрузите пруфов , что вы хороший кандидат, тем лучше. Так же как и грузите все о доходе. Мне все сказали ,я не права и даже заблокировали на время. Что мы видим сейчас: каждый второй запрос о доходах, частично запросы об образовании , о том где работаете и т д. Вывод: согласна с авторами выше. Отберут сильнейших