PR CUAET
-
Дозволять
-
Вітаю! Може хтось підкаже, як краще зробити. Ситуація така. Батьків подав по гуманітарній програмі обох. У мами є ворк перміт, до 2027 року, а віза до вересня 2025, тато отримав візу по куает в 2023 , і термін дії її закінчується у січні 2026. Вони зараз обоє в Україні. Мама приїде десь в березні щоб податися на новий ворк перміт і нову візу. Питання виникає за тата, як в його ситуації краще зробити, чи дозволять йому заїхати до Канади, якщо в нього лишилося 16 днів візи ? Чи краще податися йому на тур візу і потім податися на ворк перміт на базі маминого, коли будуть обоє в Канаді ? Дякую
-
Дякую. А потім на базі маминого ворк перміту податися татові, чи можна в аеропорту запитати?
-
І ми так само, в одній анкеті
-
Это сообщение прям такой релиф дало, что хотя бы шанс какой-то есть
-
Я знала, что он был не в Канаде точно. И заказала доставку. Просто прошло минимум 2 дипломатические доставки и паспорт так и не приехал. Хотя был изготовлен. Поэтому заказала. В Консульство ездила и спрашивала. Сказали, что есть смысл. Был ли паспорт в Украине или нет, сказать не могу. В консульстве посмотреть тоже не могли. Но решила рискнуть и оправдалось. Когда ездила в консульство и узнавала (тогда забирал паспорт ребенка), общалась там с людьми и была женщина, которой ещё в августе паспорт изготовили, но так и не доставили дип.почтой. И ей в консульстве сказали, что если заказать доставку DHL и его уже передали на дип.доставку, то из дипломатической паспорт «выдернут» и будет дольше. Но даже если это так, то у мня вышло с момента заказа доставки до того, как мой паспорт привезли, несколько недель и сильно быстрее дипломатической. Так что риск оправдался.
-
Доброго, чи оформлять закордонний паспорт, якщо немає внутрішнього паспорту (дитині виповнилося 18 вже в Канаді)?